Ingyenes pályázatírás!

1731/2013. (X. 11.) Korm. határozata alapján a Kormány elkötelezett abban, hogy a 2014–2020-as programozási időszakban az uniós források felhasználásához kapcsolódó feladatok ellátása során felszámolja a korábban kiszervezett tevékenységeket.

2014. január 1-től pályázatíró cégek már nem nyújthatnak tanácsadói szolgáltatást állami érdekeltségű intézményeknek.

A fenti jogszabály értelmében az állam abban is fog segíteni, hogy a pályázat műszaki tartalmára vonatkozóan olyan tanácsadói kapacitást építsen ki a Széchenyi Programirodákon keresztül, amely remélhetőleg alkalmas lesz arra, hogy a magánszféra igényeit is kielégítse.

Az állami pályázatírási szolgáltatás, ahogy számos egyéb állami szolgáltatás is (pl. egészségügyi szolgáltatás) INGYENES lesz!

A Kormány tapasztalatai alapján a kis értékű projektek jelentették a beadott pályázatok 70–80 százalékát. Várakozásaik szerint a piaci célú pályázatoknál a kkv-k legalább ekkora arányban fognak élni az állami pályázati tanácsadás lehetőségével. A magánszféra szereplői maguk dönthetik el hogy, nagy múltú és tapasztalatú pályázatíró céget bíznak-e meg a pályázati projekt komplex lebonyolításával, vagy igénybe veszik az állami szolgáltatást!

Mielőtt döntést hozna, az alábbi kérdéseket érdemes megválaszolni:

  • Az új rendszer ügyintézői rendelkeznek-e majd naprakészen teljeskörű információval minden pályázati kiírásról?
  • Az új rendszer rendelkezik-e elegendő kapacitással, hogy a pályázó ügyeivel folyamatosan, rugalmasan foglalkozzon?
  • Az új rendszer érdekelt lesz-e abban, hogy a pályázó ügyei határidőre elkészüljenek?
  • Az új rendszerben számonkérhető-e a minőségi munkavégzés?

A Prospera Europe Kft. 2003-as megalakulása óta arra törekszik, hogy minőségi munkájával kiérdemelje partnerei elismerését.

A pályázati szabályozás, a jogszabályi környezet folyamatos változása azt eredményezte, hogy a Prospera Europe Kft. eszközbeszerzési, ingatlanfejlesztési és K+F pályázatokra specializálódott, így naprakészen ismeri az előírásokat, nyomtatványokat, szakmailag felkészült kollégák állnak folyamatosan ügyfeleik rendelkezésére.

Sikerdíjas szemléletének köszönhetően az ügyfeleknek nem kell fix díjat fizetnie, így a pályázatírónak ugyanolyan érdeke, hogy a pályázó az elnyert támogatást rövid határidő mellett megkapja. Projekt menedzsment szolgáltatásának köszönhetően 2013-ban átlagosan 38 nap alatt jutottak ügyfeleik a támogatási összeghez!

Egy pályázati tanácsadó cégnek a legjobb reklám az elégedett ügyfél, melyet kizárólag minőségi munkával lehet kiérdemelni! A Prospera Europe Kft. több, mint 1.400 sikeres pályázati projekt lebonyolításában vett részt és a legnevesebb piaci szereplők ajánlását élvezi, mint:

Still Kft. EPL-Tech
IKB Leasing Hungária M+E Szerszámgép Kereskedelmi Kft.
graphIT Kft. EuroSolid Kft.
DMG-Mori Seiki Deutsche Leasing Hungaria Zrt.

 

 Legyen Ön is a Prospera Europe Kft. elégedett ügyfele!

További információ:

A Prospera Europe Kft. honlapja