Hogyan tanulhatja meg a SolidWorks-öt?

SolidWorks

Ha nem tudja pontosan, hogy álljon neki, ne aggódjon, az EuroSolid Kft. munkatársai segítenek!

A jó hír, hogy rengeteg forrás és különböző segédanyag áll a rendelkezésére, hogy megismerje a szoftvert. Ha már tisztában van a tanulási lehetőségekkel, sokkal könnyebb lesz kiválasztania az Ön számára megfelelő módszert.

Akár fejleszteni szeretné SolidWorks képességeit vagy csak most barátkozik a szoftverrel, a legjobb kiindulási pont, hogy felkeresi a helyi SolidWorks viszonteladót, ez esetben az EuroSolid Kft-t, és informálódik a képzési lehetőségekről vagy megnézi a weboldalukon az Események menüpont alatt, hogy milyen tanfolyamokon és oktatási szemináriumokon tud részt venni. Kattintson ide.

SolidWorks oktatás

A SolidWorks CAD programon kívül lehetősége van más SolidWorks termékek, mint a SolidWorks Simulation, Composer és Enterprise PDM megismerésére és kipróbálására is. Nézze meg a SolidWorks képzési oldalát, hogy egy-egy program kezdő szinten történő elsajátítása mennyi időbe telik. Ezek a számok esetenként változhatnak, hiszen vannak, akik gyorsabban, mások lassabban tanulják meg a program használatát.

Ha úgy gondolja, hogy az Ön számára még sem ez a legjobb útja a tanulásnak. Nem probléma, hiszen sok oktatóanyagot talál a SolidWorks.comon, köztük videókat, útmutatókat PDF-ben és segédanyagokat feladatokkal és példákkal. Azonban ha már rendelkezik a szoftverrel, akkor a Task Manager vagy Help menün keresztül azonnal hozzáférhet számos beépített oktatóanyaghoz.

Egy másik remek lehetőség a webinárok megtekintése. A 22 perces online szemináriumok sok különböző témát fednek le, ami jó módja a gyors információszerzésnek rövid idő alatt. Ott van még a SolidWorks Blog tele tippekkel és újdonságokkal. Ha inkább könyvből és magyar nyelven szeret tanulni, erre is van lehetőség. A cég irodájában megvásárolhatja a SolidWorks Alapok tankönyvet magyarul, ami lépésről-lépésre vezeti be a SolidWorks világába.

Ahogy egyre jobban megismeri  és egyre jobban tudja használni a programot, tesztelheti a tudását és különböző szintű vizsgákat tehet le. A vizsga nem kötelező, de jó módja, hogy lemérje az elsajátított képességeit. Hogy milyen vizsgák közül választhat? Kattintson ide.

SolidWorks diák verzió

Ha középiskolában vagy egyetemen tanul, lehetősége van SolidWorks diák verzió igénylésére. A diák verzió megfelel a SolidWorks Premium szoftvernek, amit azonban kereskedelmi céllal nem lehet használni, de remek módja a gyakorlásnak. Ha szeretné kipróbálni, írjon az info@eurosolid.hu email címre és kollégák elküldik a használathoz szükséges információkat!

Amennyiben bármilyen kérdése adódna, vegye fel a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek bármelyikén!

További információ:

EuroSolid Kft.
Tel./Fax: +36-1-216-8661
Email: info@eurosolid.hu

Megosztás
[
    ]