DMG MORI sikertörténet: Infiniti Red Bull Racing

Az Infiniti Red Bull Racing (korábban Red Bull Racing) 2005-ben debütált a Formula 1 versenysorozatban, 2010 óta pedig már sorozatban a negyedik bajnoki helyezést tudhatják a magukénak. Ehhez a legjobb pilótákon felül egy innovatív konstrukcióra és megfelelő technikai háttérre is szükség van.

Az utóbbi évekre a Red Bull az egyik legjobb fejlesztő csapattá vált, amit az elnyert négy konstruktőri VB-cím is egyértelműen alátámaszt. Az alábbi videóban Christian Horner, az Infiniti Red Bull Racing csapatfőnöke és Al Peasland, a műszaki partnerkapcsolatok vezetője árulja el a csapat sikerének kulcsát. Elmondásuk szerint a folyamatos műszaki újítások és a gyors ütemű fejlesztés elengedhetetlen része a sikerüknek. Az új alkatrészeket ehhez a lehető leggyorsabban el kell juttatniuk a tervezőasztalról az autókba, amiben a DMG MORI csúcstechnológiás szerszámgépei nagy segítséget jelentenek.

“A DMG MORI szerszámgépeken készített alkatrészek minőségére mindig számíthatunk, így sokkal gyorsabb ütemben tudunk fejleszteni mint a versenytársaink.” – foglalta össze a DMG MORI szerszámgépek előnyeit Christian Horner.

További információ

DMG/Mori Seiki Hungary Kft. honlapja

A DMG / Mori Seiki Hungary Kft. kapcsolattartója:
Bartha-Biró Barna
Tel.: +36-1-371-2450
Fax: +36-1-371-2451
Mobil: +36-30-894-5898
E-Mail: barna.bartha-biro@dmgmoriseiki.com

Megosztás
[
    ]