A GF AgieCharmilles mostantól GF Machining Solutions

2014. január 1-től a GF Machining Solutions néven működik tovább a korábbi GF AgieCharmilles. A névváltoztatással azt kívánják kihangsúlyozni, hogy a Georg Fischer AG (GF) egy egységes vállalkozás, három különböző divízióval.

Mára a GF AgieCharmilles az ipar egyik legszélesebb portfólióját nyújtó vállalatává nőtte ki magát. Palettájukon megtalálhatók marógépek, szikraforgácsolók, lézeres felületkezelő megoldások, szerszámok, automatizálás és különféle szolgáltatások is. Ennek értelmében az új név is azt tükrözi, hogy a cég valóban teljes körű megoldások szolgáltatója.

“A GF AgieCharmilles név szorosan kapcsolódik a szikraforgácsoló technológiák területén elért vezető pozíciónkhoz,” – mondta Glynn Fletcher, a GF Machining Solutions Americas elnöke. “Miközben a szikraforgácsolók továbbra is elengedhetetlen részei maradnak a vállalatnak, mára a termékek és szolgáltatások sokkal átfogóbb portfólióját sikerült kialakítanunk. A névváltással azt az üzenetet szeretnénk a piac felé kommunikálni, amit az ügyfeleink már jól tudnak; a GF Machining Solutions működési területeinek mindegyikén teljes körű, világszínvonalú megoldásokat kínál.

[vimeo clip_id=”83018551″ width=”700″ height=”394″ align=”center”]

A névváltoztatás semmilyen hatással sincs a már meglévő ügyfél megállapodásokra, a cég jogi személyeinek elnevezése továbbra is változatlan marad. Gazdag múltjuk és a köztudatba való beépülésük miatt az AgieCharmilles, a Mikron, a Step-Tec és a System 3R termék nevek továbbra is használatban maradnak, immár a GF Machining Solutions portfóliójának részeiként. Az új termék elnevezési rendszer jelenleg kidolgozás alatt áll, és várhatóan 2014 első felében kerül majd bevezetésre.

Hogy egyszerűsítsék az átállást az ügyfelek számára, az email és webcímek két lépcsőben kerülnek leváltásra, így a GF AgieCharmilles email címek 2014. decemberéig továbbra is élni fognak. 2014. január 1. óta a vállalati weblap automatikusan az új címre irányítja át a látogatókat. A telefonos elérhetőségeket semmilyen változás sem érinti az átállás során.

forrás: gfms.com

További információ

A GF Machining Solutions szerszámgépek hazai forgalmazója a Galika Szerszámgépek Kft.

Szabó Gábor
Tel.: +23 445 730
Mobil: +36 30 824 9131
E-mail: g.szabo@galika.hu