Ne nyomja meg a gombot!

A gépek karbantartásának biztonságosabbá tétele érdekében a Brady innovatív megoldást dolgozott ki a nyomó-és vészleállító gombokhoz történő hozzáférés ideiglenes megakadályozásához. Az új Twist and Secure biztonsági megoldás a  kizárónak a nyomógomb alatt csatlakoztatott aljzaton történő egyszerű elfordításával könnyen aktiválható. A zár rögzíti a nyomógomb biztonsági fedelét a karbantartás idejére. A Brady nyomógombokhoz használatos lezáró megoldása minden szabványos gombátmérőhöz alkalmazható és életet mentő, olcsó beruházásnak számít!

brady_pushbutton

Növelje a karbantartás biztonságát

A karbantartás biztonságának növeléséhez lehetőség van a gép minden lényegi energiaforrásból történő kizárására. Amíg a karbantartás folyik, az energiaforrás továbbra is kizárva marad és nem is aktiválható mindaddig, amíg a karbantartó  meg nem nyitja. A Brady kizáró/kitáblázó eszközök széles skáláját kínálja szinte bármilyen típusú szelephez, vagy kizárási ponthoz. Az új Twist and Secure kizáró/kitáblázó eszköz hatékony és olcsó megoldás nyomó-és vészleállító gombokhoz. A levehető fedél egy figyelemfelkeltő vizuális jel, ami arra figyelmeztet, hogy a nyomógomb nem használható. Áttetsző anyaga lehetővé teszi, hogy karbantartó csapat ellenőrizze a vészleállító gomb állapotát.

Egyszeri telepítés

A Brady nyomó-és vészleállító gombokhoz használatos biztonsági megoldása a nyomógomb alatti alacsony, diszkrét, állandó aljzat egyszeri alkalommal történő telepítését igényli.

[youtube]waVVu-2H5Cw[/youtube]

Az állandó aljzatokat és biztonsági fedeleket külön árusítják, így lehetőség van minden nyomógomb alá aljzatot szerelni minimális költséggel. Az aljzatok és fedelek minden szabvány gombátmérőben elérhetőek.

A Brady Corporation-ről
Brady Corporation a munkahelyek, termékek és emberek azonosítására szolgáló komplett megoldások vezető nemzetközi gyártója. Az általa gyártott címkék, jelzések, biztonsági eszközök, nyomtatók, szoftverek, kármentesítő és precíziós stancoló anyagok segítik az ügyfelet a biztonság, a termelékenység és a teljesítmény növelésében. Az 1914-ben alapított cég több mint egymillió ügyféllel rendelkezik az elektronika, a távközlés, a gyártás, az építőipar, az oktatás, a gyógyászat és számos más iparág terén. A wisconsini Milwaukee-ben található székhelyű cég 2013. július 31-én mintegy 7400 alkalmazottat foglalkoztatott világszerte. A Brady részvényeit a New York-i Értéktőzsdén a BRC tőzsdei szimbólum alatt jegyzik.

forrás: MEPAX

További információ

www.bradyeurope.com honlapon.