Ne nyomja meg a gombot!

A gépek karbantartásának biztonságosabbá tétele érdekében a Brady innovatív megoldást dolgozott ki a nyomó-és vészleállító gombokhoz történő hozzáférés ideiglenes megakadályozásához. Az új Twist and Secure biztonsági megoldás a  kizárónak a nyomógomb alatt csatlakoztatott aljzaton történő egyszerű elfordításával könnyen aktiválható. A zár rögzíti a nyomógomb biztonsági fedelét a karbantartás idejére. A Brady nyomógombokhoz használatos lezáró megoldása minden szabványos gombátmérőhöz alkalmazható és életet mentő, olcsó beruházásnak számít!

brady_pushbutton

Növelje a karbantartás biztonságát

A karbantartás biztonságának növeléséhez lehetőség van a gép minden lényegi energiaforrásból történő kizárására. Amíg a karbantartás folyik, az energiaforrás továbbra is kizárva marad és nem is aktiválható mindaddig, amíg a karbantartó  meg nem nyitja. A Brady kizáró/kitáblázó eszközök széles skáláját kínálja szinte bármilyen típusú szelephez, vagy kizárási ponthoz. Az új Twist and Secure kizáró/kitáblázó eszköz hatékony és olcsó megoldás nyomó-és vészleállító gombokhoz. A levehető fedél egy figyelemfelkeltő vizuális jel, ami arra figyelmeztet, hogy a nyomógomb nem használható. Áttetsző anyaga lehetővé teszi, hogy karbantartó csapat ellenőrizze a vészleállító gomb állapotát.

Egyszeri telepítés

A Brady nyomó-és vészleállító gombokhoz használatos biztonsági megoldása a nyomógomb alatti alacsony, diszkrét, állandó aljzat egyszeri alkalommal történő telepítését igényli.

Az állandó aljzatokat és biztonsági fedeleket külön árusítják, így lehetőség van minden nyomógomb alá aljzatot szerelni minimális költséggel. Az aljzatok és fedelek minden szabvány gombátmérőben elérhetőek.

A Brady Corporation-ről
Brady Corporation a munkahelyek, termékek és emberek azonosítására szolgáló komplett megoldások vezető nemzetközi gyártója. Az általa gyártott címkék, jelzések, biztonsági eszközök, nyomtatók, szoftverek, kármentesítő és precíziós stancoló anyagok segítik az ügyfelet a biztonság, a termelékenység és a teljesítmény növelésében. Az 1914-ben alapított cég több mint egymillió ügyféllel rendelkezik az elektronika, a távközlés, a gyártás, az építőipar, az oktatás, a gyógyászat és számos más iparág terén. A wisconsini Milwaukee-ben található székhelyű cég 2013. július 31-én mintegy 7400 alkalmazottat foglalkoztatott világszerte. A Brady részvényeit a New York-i Értéktőzsdén a BRC tőzsdei szimbólum alatt jegyzik.

forrás: MEPAX

További információ

www.bradyeurope.com honlapon.

Megosztás
[
    ]