G-Wizard Editor v1.37 Javított időbecsléssel

G-Wizard időmérésSokan használják a G-Wizard szerkesztő programot, hogy pontos információt kapjanak a g-kódban megírt programjuk futási idejéről. A program fejlesztői az ünnepekre számos fejlesztéssel tovább javították a program pontosságát. Beletettek egy új szimulátor beállítási lehetőséget, a Gép profil oldalon, mellyel minden gépnél százalékos érték megadásával pontosíthatjuk a futási idő pontosítását. Tipikusan a GWE egy kicsit túl optimista értékkel számol, az ideálishoz képest a gépek gyakran nem tudják a megfelelő sebességgel gyorsítani, mozgatni megmunkáláskor a főorsót. A következő év tavaszára további fejlesztéseket ígér a programozó csapat.

A gyorsulások mellett számos más potenciális hiba forrás is okozhatja a rossz becslést. A korrekció egy másik módjára ad lehetőséget a “Min Word Time”  amely révén meghatározható az egyes blokkokra szánt minimális idő. Az idősebb szerszámgépeknél vagy régebbi vezérlésnél ennek az értéknek a magasabbra állításával érhetünk el pontosabb eredményt.

Természetesen az ügyfelek visszajelzései alapján számos egyéb hibát is javítottak az új verzióban és a fejlesztők arra bátorítják az ügyfeleiket, hogy ha nem pontos értékeket adna meg a szoftver azt azonnal jelezzék, hogy javíthassák.

A program legfrissebb verzióját az alábbi linkről tölthetik le. (A program 30 napig ingyen használható, és ha valakinek elnyerte a tetszését, akkor 99 dollárért vásárolhatja meg.)

 

Megosztás
[
    ]