Büttner & Co. – szerszámgyártás nagyban

A közelmúltban csapatunk felkérést kapott a Büttner & Co.-tól egy zenés cégbemutató film elkészítésére. Annak érdekében, hogy a felkérésnek minél jobb minőségben tudjunk megfelelni, két napon át forgattunk a cég nagyatádi telephelyén. Ez idő alatt bepillantást nyerhettünk a teljes gyártási folyamatláncba és megismerhettük az ott dolgozók jó részének hozzáállását, precíz munkáját.

Szavak helyett első sorban meséljen a videó:

A cég a magyar piacon egyedülállónak tekinthető a megmunkálási tartományok nagy átfogását és precizitását tekintve. Szerszámlapok és betétek megmunkálását mikro mérettől akár 25 tonnáig is vállalják, CNC-megmunkálást legfeljebb 7000x1500x1800; 2500x3600x500 mm-es munkadarabokon képesek kivitelezni, és 5-tengelyes gépeken is gyártanak 2000x1800x1200 mm mérettartományban. Saját tervezőmérnökeik számos CAD illetve CAM programuk segítségével a gyártás előtti folyamatokba is be tudnak kapcsolódni,  így a munkadarabokat a vevői igények szerint tudják kialakítani, illetve szükség esetén azok megmunkálási folyamatait is optimalizálhatják.

Mivel az 1992 óta működő Büttner & Co. szerszámok gyártására szakosodott, számos előgyártott szerszámelemmel, szabványos alkatrészekkel, valamint hatalmas gyártókapacitással – jelenleg mintegy 240 fővel – dolgozik, ügyfeleinek rendkívül gyors kiszolgálást képes biztosítani. A gyártás három műszakban, 24/7 rendszerben zajlik. A cég gépparkja folyamatosan bővül és újul, a gépek beszerzése hatékonyság növelésének jegyében történik.

További információ:

A Büttner Kft. honlapja

 

Megosztás
[
    ]