Walter AK 182 hidraulikus szerszámbefogó már nagyoláshoz is

Korábban a hidraulikus szerszámbefogók használata túlnyomórészt a fúró műveletekre volt jellemző, illetve marási műveleteknél simításhoz használták. Az AK 182 képében azonban a Walter egy olyan új hidraulikus befogót dobott piacra, amely a nagyfokú koncentrikusságának és hatékony csillapításának köszönhetően alkalmas akár a nagyolási műveletek elvégzésére is.

Walter AK 182 hidraulikus szerszámbefogó

Walter AK 182 hidraulikus szerszámbefogó

Az új Walter hidraulikus befogó megfelel a modern, nagypontosságú és nagyteljesítményű szerszámbefogókkal szemben támasztott minden elvárásnak. Ez az új kialakítás tartalmaz egy hatékony rezgéscsillapító rendszert, ami csökkenti a rezgés okozta meglazulás veszélyét. Erre a tulajdonságra főként marási feladatok során van szükség, de általánosságban is jó hatással van a szerszám élettartamára. A versenytársak hidraulikus befogóival és patronjaival szemben a Walter szerszámbefogó lényegesen nagyobb nyomatékot képes átvinni, ezáltal a szerszámbefogó nagyolási műveletek során is jól alkalmazható.

A marási folyamatok nagyoló és simító lépésein túl az AK182 tökéletes választás fúráshoz, dörzsárazáshoz és menetmegmunkáláshoz is. A befogó rezgéscsillapítása a szerszám élettartamát akár 40%-kal is képes megnövelni. Kezelésénél mi sem egyszerűbb. A szerszámot hagyományos imbuszkulccsal lehet rögzíteni illetve lazítani. Az AK 182 idén áprilisi megjelenése óta számos üzemi teszt bizonyította, hogy jelenleg ez az egyik legjobb hidraulikus szerszámbefogó a piacon.

forrás: walter-tools.com

További információ:

Walter Hungária Kft

Budapest, 1117

Budafoki út 209.

service.hu@walter-tools.com

Megosztás
[
    ]