Timesavers sorjázó az EMO Hannover 2013 kiállításon

Az EMO Hannover 2013 kiállítás során a Timesavers nem csak a kalibráló csiszológépet mutatta be nekünk Piet Kooman, hanem megismerhettük a Grindmaster 22-es szériájú sorjázógépet is, melyről Wim Van Dalen, a cég területi értékesítője beszélt.

EMO Hannover 2013 Timesavers Grindmaster 22A sorjázógép mind nedves mind száraz megmunkálásra alkalmas, kis-, közepes- és nagyméretű lézer-, láng- vagy lemezollóval vágott, stancolt, préselt alkatrészek sorjátlanítására illetve készremunkálására használható. Egy, kettő, illetve három fejjel érhető el, 900, 1100 és 1300 mm sorjátlanító szélességgel. Változatos konfigurációk alakíthatók ki, csiszolószalaggal és lamellás hengerrel is megoldható a megmunkálás, alkalmazási feladattól függően. Az állítható dobokkal és hengerekkel pontosan beállítható a kopás és az anyageltávolítás mértéke 1 mm-es anyagvastagságtól 125 mm-ig terjedően.

A munkadarabok vastagságának megfelelően, automatikusan állítható a sorjázás magassága az előre megadott mértékben. A bemeneti oldalon biztonsági kapcsolók és ajtózárak szolgálják a gépkezelő biztonságát. A gép mágneses munkadarab rögzítéssel és nedves porgyűjtővel is bővíthető.

Lehetséges konfigurációk:

  • Szalag
  • Szalag + Szalag
  • Szalag + Lamellás henger
  • Lamellás henger + Szalag
  • Szalag + Szalag + Lamellás henger
  • Szalag + Szalag + Lamellás henger (salakeltávolító)
  • Szalag + Lamellás henger + Lamellás henger
[nggallery id=152]

További információ

Az EPL-TECH Kft. a TIMESAVERS kizárólagos kereskedelmi és műszaki képviseletét látja el Magyarországon tizenhat éve.

Kapcsolat:
Illyés Péter (EPL-TECH – Sales & Marketing)
Tel.: +36 20 342-7969
E-mail: illyes.peter@epl.hu

Megosztás
[
    ]