Teltházas Mazak – Mitsubishi szeminárium

2013. 11. 06. Mazak-Mitsubishi-7A Mazak sóskúti telephelyén megrendezett Mazak-Mitsubishi szeminárium hatalmas érdeklődés mellett zajlott november 5-én és 6-án. A rendezvény apropóját az az INTEGREX i200ST szerszámgép adta, melyet a Mitsubishi magyarországi képviselete a legújabb szerszámaival szerelt fel.

A rendezvény prezentációkkal kezdődött, melyek rövid áttekintést adtak a Mazak Mazatrol vezérlőcsaládjának előnyeiről, képességeiről. A prezentációk alatt a szeminárium megtartására kialakított előadótermet teljesen megtöltötték az érdeklődők. Feminger Gábor előadásában kiemelte, hogy ez a vezérlőtípus a legelső típus óta azonos logikai felépítésű kezelőfelülettel rendelkezik, így aki egyszer elsajátította a rendszer kezelését és új vezérlőtípussal találkozik, azt ugyan olyan könnyedén képes lesz használni. Emellett idén Hannoverben bemutatták a Siemens vezérlővel szerelt Mazak gépeket is, melyeket elsősorban az európai piacra szánnak.

2013. 11. 06. Mazak-Mitsubishi-12A bemutató nap során a Mitsubishi szakértői számtalan példán és teszteredményen keresztül mutatta be a lapkáik és szerszámaik tulajdonságait és alkalmazhatóságát. Az érdeklődők egy-egy előadást hallgathattak meg a MC6025 eszterga lapkákról, az XCMT profil eszterga szerszámról, a GY le- és beszúróprogramról, az IMX marószerszámcsaládról, illetve az AJX váltólapkás teljesítménymarókról és a VQ keményfém marócsaládról.

Az egész napos program során folyamatosan lehetőségük volt a kilátogatóknak, hogy megtekintsék az INTEGREX i200ST szerszámgépen végzett bemutató megmunkálást és a Mitsubishi szerszámait “éles” körülmények között.

[nggallery id=144]

További információ

A YAMAZAKI MAZAK Magyarországi Fióktelepének honlapja

A MITSUBISHI honlapja.

Megosztás
[
    ]