ONA AF60 huzalos szikraforgácsoló az EMO Hannover 2013 kiállításon

Az ONA AF60 huzalos szikraforgácsoló gépe már a cég moduláris AF sorozatába tartozik, így számos konfiguráció áll az ügyfelek rendelkezésére, akik nagy rugalmassággal állíthatják össze azt a szerszámgépet, ami tényleg alkalmas minden igényük kielégítésére. Ez a szolgáltatás pedig semmilyen extra költséget sem jelent a vásárlóknak, a személyre szabott szerszámgépek ára és szállítási ideje is megegyezik a standard modellekével.

A moduláris AF sorozat egyik legfőbb jellemzője a nagy vágási sebesség, ami 0,33 mm átmérőjű huzalnál 450 mm2/percet, míg 0,3 mm átmérőjű huzalnál 370 mm2/percet jelent. Az AF60 segítségével megmunkálható maximális magasság nem kevesebb mint 800 mm. Az ONA AquaPrima környezetbarát szűrőrendszernek köszönhetően pedig a gép karbantartási költsége is igen alacsony, mivel ez a rendszer nem tartalmaz cserélendő szűrőbetéteket.

Az AF60 vezérléséről a vállat legfejlettebb CNC vezérlője, az ONA-W64 gondoskodik, amely 6 tengelyből 5 (B, X, Y, U, V) egyidejű szabályzására is képes. Az EMO Hannover 2013 alkalmával Alberto Munecas, az ONA Electroerosión export menedzsere mutatta be nekünk az AF60 legfontosabb tulajdonságait.

[nggallery id=155]

További információ

Az ONA honlapján.
Az ONA gépek magyarországi forgalmazója a GesKor Kft.

Megosztás
[
    ]