ONA AF60 huzalos szikraforgácsoló az EMO Hannover 2013 kiállításon

Az ONA AF60 huzalos szikraforgácsoló gépe már a cég moduláris AF sorozatába tartozik, így számos konfiguráció áll az ügyfelek rendelkezésére, akik nagy rugalmassággal állíthatják össze azt a szerszámgépet, ami tényleg alkalmas minden igényük kielégítésére. Ez a szolgáltatás pedig semmilyen extra költséget sem jelent a vásárlóknak, a személyre szabott szerszámgépek ára és szállítási ideje is megegyezik a standard modellekével.

A moduláris AF sorozat egyik legfőbb jellemzője a nagy vágási sebesség, ami 0,33 mm átmérőjű huzalnál 450 mm2/percet, míg 0,3 mm átmérőjű huzalnál 370 mm2/percet jelent. Az AF60 segítségével megmunkálható maximális magasság nem kevesebb mint 800 mm. Az ONA AquaPrima környezetbarát szűrőrendszernek köszönhetően pedig a gép karbantartási költsége is igen alacsony, mivel ez a rendszer nem tartalmaz cserélendő szűrőbetéteket.

Az AF60 vezérléséről a vállat legfejlettebb CNC vezérlője, az ONA-W64 gondoskodik, amely 6 tengelyből 5 (B, X, Y, U, V) egyidejű szabályzására is képes. Az EMO Hannover 2013 alkalmával Alberto Munecas, az ONA Electroerosión export menedzsere mutatta be nekünk az AF60 legfontosabb tulajdonságait.

További információ

Az ONA honlapján.
Az ONA gépek magyarországi forgalmazója a GesKor Kft.