Mazak újdonságok az EMO Hannover 2013 kiállításról

Több mint 2.000 négyzetméteres standjával a Mazak méltó módon vonultatta fel portfólióját az idei EMO Hannover során. A kiállított 22 szerszámgép között japán, angol és szingapúri fejlesztésű újdonság is helyet kapott. A kiállítói területen az alkalmazási területeknek megfelelően, alkatrész példákkal színesítve vonultatták fel gépeiket, melyek között megmunkáló központok, esztergák és lézervágó rendszerek is egyaránt megtalálhatók voltak.

Az élő forgácsolási bemutatók mellett érdekes volt látni, hogy számos gépet kiegészítő automatizálási megoldással, robotizálva vagy palettacserélővel szerelve állítottak ki. Ez nem csoda, hiszen idén a Mazak is a komplett szolgáltatásokra helyezte a hangsúlyt, ami a “make it better” szlogenben is egyértelműen megnyilvánult. Céljuk, hogy megoldásaikkal az ügyfeleik gyártását minél hatékonyabbá és termelékenyebbé tudják tenni.

A standon Feminger Gábor, a Yamazaki Mazak Central European s.r.o. Magyarországi Fióktelepénet ügyvezetője kísért minket végig, aki több a magyar piac számára érdekes szerszámgépet is bemutatott. Mostani összefoglalónk után a következő hetekben az alábbi szerszámgépek bemutatói következnek majd:

  • VTC800/30SDR
  • VCsmart530
  • Mega8800
  • HCN4000
  • FabriGear MKII 220
[nggallery id=140]

További információ:

A YAMAZAKI MAZAK Magyarországi Fióktelepének honlapja

Megosztás
[
    ]