Bemutatkozik a legújabb Intelli-MAX vízvágó szoftver

Az OMAX az idei EMO kiállításon mutatta be az Intelli-MAX szoftvercsomag legújabb verzióját. A könnyen kezelhető vezérlőszoftver automatikusan optimalizálja a vágási útvonalakat a vállalat legfejlettebb abrazív vízsugaras vágógépei számára. Az Intelli-MAX 20 számos továbbfejlesztett funkciót tartalmaz, amelyek a nagyobb sebességet és a rendszer memóriájának jobb kihasználását teszik lehetővé, valamint a gépkezelők munkájának hatékonyabbá tételéhez is számos új eszközt tartogat.

Carl Olsen, az OMAX vállalat vezető szoftvermérnöke szerint az Intelli-MAX szoftvercsomag jelenti a különbséget az OMAX és a versenytársak között: „A szabadalmaztatott szoftvert folyamatosan frissítjük és fejlesztjük, használata minimális betanulást igényel, precíziós alkatrészeket is könnyedén lehet vele gyártani, olcsóbban és gyorsabban, mint valaha. A szoftver nem csak egyszerűbbé teszi a vízsugár vezérlését, hanem a programozást és szerszámbeállítást is automatizálja.”

Az Intelli-MAX 20 új automatizált szerszámpálya tervező motorja javítja az OMAX vízsugaras vágógépeinek a mesterséges intelligenciáját, így kevesebb beavatkozásra van szükség a kezelőszemélyzet részéről, továbbá a szoftver ütközéselkerülő modulja és az egyes megmunkálandó alkatrészek közötti mozgást vezérlő funkció hatékonysága is jelentős fejlesztésen esett át.

Intelli-MAX 20

Intelli-MAX 20

A fentieken kívül az OMAX egy új programozó motort is hozzáadott a felülethez. Ez lehetővé teszi a programozásban járatosabb ügyfeleknek, hogy önálló alkalmazásokat hozzanak létre a gépeik automatizálásához. Például a felhasználók a dokumentumokat vonalkóddal láthatják el, amelyeket beolvasva a vágási paraméterek automatikusan bekerülnek a vezérlő szoftverbe. A programozó motor a CAD alkalmazások parancslistáját is kibővíti, amit a felhasználók még tovább növelhetnek az OMAX díj alapú egyedi programozó szolgáltatásának igénybevételével.

Az Intelli-MAX 20 új funkciói között megtalálhatók továbbá körablak és hídkészítő parancsok, javított 3D-s megmunkálási funkciók, fejlett szerszámgép ellenőrzés és riasztások, valamint új parametrikus formák a könnyebb 3D-s csővágáshoz.

Az új Intelli-MAX 20 szoftvercsomag ingyenesen elérhető minden OMAX JetMachining® tulajdonos számára, akik a vállalat páratlan támogató szolgáltatását is igénybe vehetik. Mivel a súgóablakokat szüntelenül frissítik és bővítik, a felhasználók rendelkezésére immár több mint 2.000 oldalnyi oktatóanyag, hibaelhárítási útmutató és különféle tippek, trükkök állnak rendelkezésére.

forrás: OMAX

További információ

Az OMAX hivatalos oldalán.

Az OMAX európai forgalmazó partnereiről itt tudhat meg többet: www.omax.com/sales/international.

Kapcsolat:

Keserű Lóránt
Regionális értékesítési vezető
E-mail: lorant.keseru@omax.com
Tel: +36-70-606-1616

Megosztás
[
    ]