Új CAD rendszer CAM felhasználók számára

Hypercad az új CAD rendszer CAM-eseknekA hyperCAD-S®-sel Az OPEN MIND Technologies AG kifejlesztette az első saját CAD rendszerét, mely tökéletesen illeszkedik a hyperMILL® CAM rendszeréhez. Egy CAD megoldás amely kifejezetten az NC programozók elvárásai alapján lett megtervezve. 

A hyperCAD-S® teljesen nulláról lett kifejlesztve, az architektúra, a mag, a grafika, az adatbázis, a kezelőfelület és az API-k mind új szoftveres fejlesztés eredményei. Az új rendszer sokkal közvetlenebb kapcsolatban áll a CAM specifikus feladatokkal mint a hyperCAD®. Az újonnan kifejlesztett hyperCAD-S® magja ideális az importált adatok kezelésére. A felhasználók ezáltal könnyedén tudják bármikor a tervezési szakaszban módosítani a geometriai elemeket. A görbék és szabad-felületek leképezését Bezier és NURBS geometriák használatával oldja meg. Mint a szabványos tervezői elemekhez hasonlóan, a szoftver magja számos eszközt biztosít amely kifejezetten a CAM programozókat segíti, mint például a szerszám pályák, poligon hálózatok, pontfelhők és négyzet elemek.

Az új kezelőfelület

“A mi kezelőfelületünk a hyperCAD-S® -ben modern és felhasználó-barát, és gondoskodtunk róla, hogy igazodjon a legújabb ergonómiai elvárásoknak” mondta el Wolfgang Weiss, Termék Menedzser. Korábbiakhoz hasonlóan most is a legfontosabb tervezői koncepció: ‘Amit a CAM felhasználó szeretne’. Az eredmény egy letisztult és jól strukturált grafikus kezelői felület (GUI), amely nem támaszkodik semmilyen rejtett beállításokra.

Hypercad az új CAD rendszer CAM-eseknek 2.

Az első kiadott változat tartalmazza az összes alapfunkciót

A hyperCAD-S® első verziója 64-bites rendszeren fog futni és gazdagabb funkciókkal rendelkezik mind a hyperCAD® Geometric Engine. “Lényeges különbségek vannak,” hangsúlyozta Weiss Úr. “A kiválasztás és megjelenítés megvalósítását teljesen újraterveztük az ügyfeleink elvárásai és visszajelzései alapján.”

OPEN MIND Technologies AG az összetett fröccsszerszámok és alkatrészeinek tervezéséhez és gyártásához használatos CAM/CAD szoftverek és posztprocesszorok vezető fejlesztője. Az OPEN MIND az egyike az öt legnagyobb CAM megoldásokat nyújtó vállalatoknak a CIMdata piackutató intézet 2013-as NC Piacelemzési Jelentése alapján. Az OPEN MIND széles termékpalettája a 2D alaksajátosság (feature) alapú alkatrész megmunkálástól a szimultán öt tengelyes szoftveres megoldásig mindent magába foglal.

 

 

 

További információ:

Az OPEN MIND Technologies AG céges weboldalán (www.mum.de).

Illetve a www.openmind-tech.com oldalon.

A hyperCAD hazai forgalmazója: www.varinex.hu

Megosztás
[
    ]