OMAX az EMO Hannover 2013 kiállításon

Az OMAX Corporation vízvágó rendszerek, szivattyúk, tartozékok és szoftverek széles skáláját kínálja a hagyományos forgácsolási műveletek rugalmas alternatívájaként. Standjukra ellátogatva két interjút is készítettünk az idei EMO Hannover kiállítás során, amiket most összefűzve, egyben teszünk közzé.

A video első felében a cég egyik alapítója, John Cheung mesél a cég történetéről és arról a szabályzástechnikai szabadalomról, amivel annak idején minden a kezdetét vette. Ezt követően Steve Ulmer, nemzetközi értékesítési alelnök veszi át a szót, aki a kiállított vízvágók és általánosságban az OMAX, a MAXIEM és az újonnan bemutatott MicroMAX sorozatok tulajdonságairól és előnyeiről beszél.

 

Az OMAX vállalatról

Az OMAX® Corporation tervezi és gyártja a világ legkorszerűbb abrazív vízvágó technológiáját különféle asztal méretben és árfekvésben a Kent városában (Washington állam) lévő központban. A páratlan támogatás és a vállalat intuitív vezérlőszoftvere nyújtotta háttérrel az OMAX JetMachining® és a MAXIEM® JetCutting megmunkálóközpont megfizethető teljesítményt biztosít a különféle iparágak egyre bővülő köre számára.

Az OMAX Corporation minden részletre kiterjedő globális szerviz és támogató hálózattal rendelkezik, köztük 11 európai forgalmazó partnerrel, hogy a gyártóknak még jobb hozzáférést nyújtson a vállalat vízvágó technológiájához és a felhasználások támogatásához, a képzéshez és a szakértő szerviz technikusokhoz.

További információ

Az OMAX hivatalos oldalán.
Az OMAX európai forgalmazó partnereiről itt tudhat meg többet: www.omax.com/sales/international.

Kapcsolat:

Keserű Lóránt
Regionális értékesítési vezető
E-mail: lorant.keseru@omax.com
Tel: +36-70-606-1616

Megosztás
[
    ]