Méréstechnikai Nyíltnap a győri Innovációs és Technológiai Központban

Gordiusz Alfa Innovációs és Technológiai KözpontA Gordiusz Alfa – EGEX Plus Kft. – ALMiG – TURI Tanácsadó és a European Conformity Check Vállalkozásfejlesztési Tanácsadó Intézet (ECC) szervezésében került sor szeptember 25-én a Méréstechnikai Nyíltnap-ra a győri Innovációs és Technológiai Központban.

A rendezvényt Török Balázs nyitotta meg és köszöntötte a résztvevőket, majd át is adta a szót File Istvánnak, a Gordiusz Alfa termékfelelős mérnökének, aki a NIKON innovatív mérőeszközeit mutatta be, különös tekintettel a NIKON MCA II 7 csuklós mérőkarra, valamint a méréstechnikai megoldásokhoz tartozó teljes körű méréstechnikai szoftverekre, melyek alternatívát kínálnak, az autóipari, elektronikai, repülőgépgyártó, gyógyszergyártó és más ipari szegmensek szereplői részére.

Gordiusz Alfa InnonetA gyakorlati tapasztalatokról Eisenbart Elvira számolt be az EGEX Plus Kft-től, majd rövid szünetet követően az ALMiG ügyvezető igazgatója, Molnár Róbert az üzembiztos sűrített-levegő ellátásról beszélt. Turi Attila, a TURI Tanácsadó Kft-től, valamint Kijácz Péter, a European Conformity Check Vállalkozásfejlesztési Tanácsadó Intézet értékesítési vezetője a jelenlegi és jövőbeni pályázati lehetőségekről, finanszírozási módokról tartottak rövid összefoglalót.

 

 

További információ:

Gordiusz Alfa DEPO – 2045 Törökbálint, FSD Park, 1., 2. épület
Csányi Éva – eva.CSANYI@gordiuszalfa.hu
Telefon / Fax: +36-23-531-205
www.gordiuszalfa.hu

[nggallery id=127]

 

Megosztás
[
    ]