A legujabb Blaxx marószerszám

A F5041 és F5141 jelű sarokmarók sikeres piaci bevezetését követően a Walter most a F5138 jelű szerszám bevezetésén dolgozik: ez az első kukoricamaró, amely a kifinomult Blaxx™ kialakítással jelenik meg. Ebben a marási kategóriában a hatékony teljesítményhez a legstabilabb és legmegbízhatóbb szerszámkoncepció szükséges – és a Walter Blaxx™ pontosan ezt nyújtja. A felhasználó alakmarás és sarokmarás esetén ér el kiemelkedő teljesítményt.

blaxx_f5138_2

Blaxx™ F5138 fogszám z = 2, ScrewFit (becsavarozható kivitel)

A Blaxx™ marószerszámok különleges tulajdonságainak hosszú a listája. Elsőként egyedi megjelenése, a különleges eljárással kezelt, fényes fekete felülete vonzza a tekinteteket. Sokkal többről van azonban szó, mint a szembetűnő megjelenésről: mindenekelőtt rendkívül hatékony védelemről a korrózióval és a kopással szemben. A gépen nyújtott teljesítmény azt mutatja, milyen változatos tényezők kombinálhatók a kiegyensúlyozott  eredmény elérése érdekében. Mint  a többi Walter sarokmaró, a F5138 jelű kukoricamaró is olyan előtolásértékeket tesz lehetővé, amelyek messze meghaladják ezen szerszámosztály megszokott értékeit, mindegy, hogy acél, rozsdamentes acél, nemvasfém, nehezen forgácsolható vagy öntöttvas munkadarabok megmunkálásáról van szó.

A nagy teljesítményű Tiger·tec® Silver szerszámanyagból, a legújabb keményfém-technológia alkalmazásával készült négyélű, tangenciális lapkák úgy helyezkednek el a marószerszámban, hogy a forgácsolóerők irányában biztosított legyen a keményfém nagy tömege. A lapkafészek kialakításának köszönhetően ugyanakkor a megerősített szerszámtest anyagkeresztmetszete rendkívül nagy. A mindebből következő erőteljes felépítés rendkívüli mértékben hozzájárul a marószerszámok általános stabilitásához. Ráadásul a szerszámanyag egyedülálló keménységi/szívóssági aránnyal rendelkezik. A négy elérhető szerszámanyag – a nagyon keménytől a nagyon szívósig – lehetővé teszi az munkadarab anyagának megfelelő, optimális szerszámanyag kiválasztását: WKP25S, WKP35S jelű acélhoz és öntöttvashoz, WSM35S, WSP45S jelűek pedig rozsdamentes acélhoz és nehezen megmunkálható anyagokhoz. A csavarvonalban elhelyezett forgácsolóélek a lágy forgácsolásra való geometriával és kitűnő körkörösséggel együtt csökkentik a forgácsolóerőket és a vibrációt azért, hogy a működés közben a kiemelkedően egyenletes futás biztosított legyen.

blaxx_f5138_felfuzheto

Blaxx™ F5138 fogszám fogszám z = 5, feltűzhető kivitel

Ezért a “Blaxx™ – powered by Tiger·tec® Silver” jelmondat az egyedi szerszámtestek és a nagyteljesítményű forgácsolóélek kombinációját fejezi ki. Ezen tulajdonságai révén a szerszám a fémmegmunkáló iparban történő használatra alkalmas, beleértve az általános gépészeti  alkalmazásokat,  a repülőipart és a gépjárműipart. A Blaxx™ koncepció előnyei különösképpen alkatrészek nagysorozatban történő megmunkálásakor vagy nagyértékű, intenzív megmunkálást igénylő alkatrészek esetén figyelhető meg. Ezen esetekben a legfontosabb prioritást a kivételes forgácsolóképesség, a hosszú szerszáméltartam és a maximális folyamatbiztonság kombinációja jelenti.  A Walter a F5138 jelű kukoricamarót 40-80 mm átmérőtartományban szállítja, és átmérőnként két különböző hossz lehetséges. A szerszám választható minden forgácsolóélhez eljutó belső hűtőfolyadék-ellátással is. A nagy gyártási pontosság lépcsőmentes marást  garantál. A szerszám ugyanazzal a lapkarendszerrel rendelkezik, mint a F5141 jelű sarokmaró. Következésképpen, a felhasználó egy lapkát használhat mindkét szerszámhoz.

 

 

 

Elérhetőségek:

Walter Hungária Kft

Budapest, 1117

Budafoki út 209.

service.hu@walter-tools.com

 

 

A Walter honlap eléréséhez:
QR-kód beolvasásával vagy a következő linken: http://goo.gl/LHz9RQR kód a Walter honlap eléréséhez  

További információ a Blaxx™ F5138 jelű kukoricamaróval kapcsolatban:
QR-kód beolvasásával vagy a következő linken: http://goo.gl/HauR0

 

QR kód a Blaxx™ F5138 jelű kukoricamaróval kapcsolatban

 

A Walter Multiply szolgáltatások eléréséhez:QR-kód beolvasásával vagy a következő linken: http://goo.gl/pT1qIQR kód a Walter Multiply szolgáltatások eléréséhez 

 

 

 

A Walter telefonos elérhetősége:

 

QR kód Walter telefonszám

Megosztás
[
    ]