IFS Nap 2013 – „az új iroda”

Szép számú, több mint 100 vendég tisztelte meg az IFS NAP 2013 rendezvényt, aminek egyik apropója az IFS Hungary Kft. új irodájának avatója volt. Nem is az iroda helyszíne volt az igazi újdonság, – hiszen a cég 2000. évi alapítása óta a West-End Business Center irodaházban bérel irodát Budapesten, a Nyugati tér közelében – hanem az iroda kialakítása, amelynek tervezésénél, kialakításánál az IFS arculatának megjelenítésén kívül az volt a fő szempont, hogy minél több olyan hely legyen, amely megkönnyíti a munkatársak együttműködését.

Az irodaházba érkező vendégeket először az IFS irodájába kísérték a cég munkatársai, ahol a többi vendég, no meg finom falatok és borok társaságában nézelődhettek. Ezek után az irodaház udvarán, illetve az onnan nyíló, jelenleg használaton kívüli kávézóban folytatódott az esemény.

Az esemény esti programját Weiszbart Zsolt, az IFS Hungary Kft. ügyvezető igazgatója nyitotta meg, aki köszöntőjében utalt arra, hogy 2000 októberében a svéd IFS AB szintén egy IFS NAP keretében jelentette be, hogy leányvállalatot alapít Magyarországon, és bár az első évek nem voltak éppen kihívásoktól mentesek, de 2003-tól már a dinamikus növekedés jellemezte az IFS Hungary Kft. üzletmenetét. Az utóbbi évek növekedése árbevételben és ügyfélszámban, az anyavállalat alapításának 30. évfordulója, valamint természetesen az új iroda adta az ötletet, hogy ismét szervezzenek egy IFS napot, ahová a cég ügyfelei mellett olyan együttműködő partnereket, beszállítókat, újságírókat is meghívtak, akik hozzájárultak az IFS magyar leányvállalatának sikereihez.

A vállalat ügyfélkörében nagy arányban találhatóak magyar családi tulajdonú gyártó középvállalatok, amelyek között szintén jelentős a gépipari vállalatok aránya.

A köszöntő után Fábián Juli és Zoohacker szolgáltatta a talpalávalót, a Polgár Pincészet, az Etyeki Sonkamester és a Levande Chocalate pedig a kulináris élményekről gondoskodott. Akinek éppen nem akadt beszélgetőpartnere, próbára tehette magát az IFS memóriajátékban, amit táblagépen vittek körbe a csinos hostessek. Az esemény végén a játékot legkevesebb fordításból megoldó két játékos haza is vihette a táblagépeket.

A másnapi munkanap ellenére nem egy résztvevő tartott az IFS munkatársaival vissza az irodába, ahol hajnalig folytatódott az ünneplés.

[nggallery id=128]
Megosztás
[
    ]