Costa Levigatrici sorjázók – több, mint 30 év tapasztalat

A COSTA Levigatrici S.p.A. már több mint 30 éve foglalkozik sorjátlanító – és csiszoló, polírozó gépek gyártásával. Termékeik között megtalálhatók mind a száraz, mind a nedves megmunkálási technológiák.

Minta alkatrészek sorjátlanítás és polírozás előtt (bal) és után (jobb)

Minta alkatrészek sorjátlanítás és polírozás előtt (bal) és után (jobb)

Gépeiket elsősorban láng, plazma, stancolt, illetve lézervágott lemezalkatrészek megmunkálásához ajánlják 650-től 2650 mm munkatartományban, 0,5-től 150 mm anyagvastagságig. A megmunkálás komplexitásának függvényében a gépek belsejében több megmunkáló egység is helyet kap, ezek abrazív szalagos, vagy különböző kefés munkaállomások, illetve megtalálhatók az úgy nevezett top&bottom, azaz alulról-felülről egyszerre megmunkáló gépek is. Mindegyik berendezés alapfelszereltsége a vákuumasztal, a munkaállomásonkénti adaptív alkatrész leszorítás, ezzel is biztosítva a leggyorsabb, legprecízebb és állandó minőségű megmunkálást.

Costa Levigatrici MD4 és MD5 sorjátlanító és polírozó gépek hivatalos katalógusa (angol)
Costa Levigatrici MD és WD sorjátlanító és polírozó gépek hivatalos katalógusa (angol)

A Costa sorjátlanító és polírozó szerszámgépeit már nekünk is lehetőségünk nyílt élőben megtekinteni a 2012-es EuroBLECH kiállítás során. Az ott készült videó interjúban Valter Antonello, a területi menedzser mutatta be a céget és a termékpalettát. A most közzétett hivatalos katalógusok rövid magyar kivonata korábbi cikkünkben olvasható.

Bővebb információ, vagy kipróbálás tekintetében keresse magyarországi értékesítő kollégánkat!

 

 

 

További információ:

Costa Levigatrici hivatalos weblapja.

Magyarországi közvetlen gyári képviselő
Horváth Miklós
Country manager
telefon: 0630/389-4054
fax: 0688/424-616
e-mail:  miklos.horvath@shmconsulting.hu
web: www.shmconsulting.hu