AUTOMOTIVE HUNGARY – Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás

2013. november 7-9. között 

automotive_autotechnika

a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

 

AZ AUTÓIPAR ÜNNEPE

AUTOMOTIVE HUNGARY – Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás

AUTÓTECHNIKA – Nemzetközi járműfenntartó-ipari szakkiállítás

 

A Hungexpo Zrt. szakmai partnereivel és közel 200 kiállítóval közösen egy nagyszabású, az autógyártás teljes spektrumát felölelő, komplex járműipari rendezvényre hívja a látogatókat 2013. november 7-9. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba.

 

A közép-kelet-európai régiós találkozó különleges környezetet biztosít új üzleti kapcsolatok kiépítésére, valamint a meglévő kapcsolatok ápolására, hiszen többek között a négy magyarországi OEM és számos piacvezető TIER1 és TEIR 2 gyártó is kiállítóként vesz részt a rendezvényen.

Részletes kiállítói lista: http://automotivexpo.hu/kiallitoi-lista-osszesitve

 

A széleskörű kiállítói kínálathoz magas színvonalú szakmai programsorozat is kapcsolódik, mely 3 kiemelt pillérre épül:

ÜZLET TUDOMÁNY KARRIER

 

Ízelítő a programokból:

 

November 7., csütörtök

A kiállítás nyitónapja az autóipari szereplők egymásra találásáról, a beszállítói lehetőségek, kínálatok egymáshoz való igazításáról szól:

 „Magyarország a térség járműipari központja A kormány elkötelezettsége az OEM-ek, a kis és középvállalkozások iránt a gyorsan fejlődő magyar autóipar területén”

A fővédnöki köszöntőt Szijjártó Péter a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára mondja el. Az ünnepélyes megnyitó után a négy hazai autógyártó cég első számú vezetője osztja meg gondolatait a közönséggel a magyarországi autógyártás jövőjéről, fejlődési irányairól.

 

November 8., péntek

A kiállítás 2. napján a legújabb hazai járműipari kutatásokat, innovációkat ismertetik a cégek, kutatóintézetek szakemberei a Magyarországi Járműfejlesztők I. Országos Konferenciája”-n, melyen kiemelt téma lesz az innováció, valamint környezetvédelem és a fenntartható fejlődés.

 

November 9., szombat

Ezen a fórumon fókuszban lesznek az ipari szereplők, a velük együttműködő oktatási intézmények, és az autóiparban sikeres fiatalok mesélnek majd tanulmányaikról, karrierjükről. A kiállító cégek többsége erre a napra külön HR és toborzóprogramokkal készül, bemutatják tevékenységüket, a munkavállalók számára kínált vonzó lehetőségeiket.

 

A konferenciákon többek között a hazai autógyártó cégek, valamint az első és második körös beszállító cégek műszaki és HR vezetői tartanak előadást. A zárónapon csatlakoznak hozzájuk a hazai felsőoktatás jeles képviselői is.

 

Társrendezvény: AUTÓTECHNIKA – Nemzetközi járműfenntartó-ipari szakkiállítás

Magyarország idei egyetlen autótechnikai fórumán, egy helyen, azonos időpontban mutatkoznak be a garázsipar, a szerviztechnika, az alkatrészgyártás és a jövő szakembereit képző hazai oktatási intézményrendszer szereplői.

 

A Hungexpo Zrt. várja az érdeklődőket a magyar járműipar komplex fórumára, ahol a gazdaság legdinamikusabb ágazata teljes körűen mutatkozik be!

Bővebb információ: www.automotivexpo.hu

 

Látogatói online regisztráció az ingyenes belépésért:

http://www.automotivexpo.hu/cnc

Kiállítók:

Automotive logos

 

Megosztás
[
    ]