Vegyen részt az EMO-n az ECC-vel!

A European Conformity Check Vállalkozásfejlesztési Tanácsadó Intézet (ECC) pályázatíró cég számos ügyfele jelezte, hogy részt vesz a Hannoverben megrendezésre kerülő EMO gépipari kiállításon. A rendezvényen Intézetük is képviselteti magát, ahol egy kellemes beszélgetésre szeretettel várják az érdeklődőket.

Vendégeik számára ingyenes belépőjegyet biztosítanak korlátozott számban. Amennyiben érdekli a lehetőség, várják lehetőség szerint minél hamarabbi jelentkezését (hiszen a jegyek kiosztása a visszajelzés sorrendjében történik).

A European Conformity Check tisztelettel meghívja Önt az EMO 2013 gépipari szakkiálltásra!

A European Conformity Check tisztelettel meghívja Önt az EMO 2013 gépipari szakkiálltásra!

Amiért még érdemes az ECC-vel kapcsolatba lépni:

  • A mai napon megküldött ún. átláthatósági nyilatkozat kapcsán kollégáik állnak rendelkezésre.
  • A tartaléklistás pályázóknak reménysugár, hogy a 2013-ban fennmaradó uniós forrásokat a kormány 100 %-ig le kívánja kötni: ennek érdekében mindent meg fog tenni.
  • Az ősz folyamán új pályázati kiírások várhatóak, amelyeknek fedezet lehet jellemzően az árfolyamnyereségből adódó különbözet. Jellemzően rövid, 1-2 hetes beadási időkkel kell számolni, amely nagy rugalmasságot igényel a pályázóktól. A fentiek érdekében javasoljuk a(z előzetes) felkészülést (legyenek pl. kiválasztott szállítók, árajánlatok, amit csak frissíteni kell adott esetben).
  • A 2014-es pályázatok – hasonlóan az előző programozási időszakhoz – akár már 2013. év utolsó hónapjaiban elérhetőek lehetnek (azaz a pályázatokat be lehet adni, a döntések így már 2014 elején megtörténhetnek).
  • A vállalkozások előzetes minősítését, azaz pályázati jogosultsági vizsgálatát díjmentesen elvégzik, ill. a kiállítás időpontjára kilistázzák Önöknek a jogosultsági szempontból elérhető pályázatok körét. Amennyiben fejlesztési elképzelést is vázolnak, testre szabott listával tudnak jelentkezni.
  • Pályázat aktuális kiírás nélkül is?! – igen, lehetséges. Az ECC foglalkozik a nyertes pályázat átadással, amely segítséget nyújt olyan vállalkozások részére, akik valamilyen ok miatt nem kívánják a nyertes projektjüket megvalósítani. Ezek a projektek – a pályázat kiírójának támogatása mellett – egyik cégről a másikra átruházhatók (a nyertes cég megvásárlása nélkül). A jelenlegi szegényes pályázati lehetőségek között tehát ilyen módon is támogatási forráshoz juthat, akár Budapest és Pest megyei megvalósítási helyszínnel is. Lehetőség van az eredeti pályázatban megjelölt költségtételek módosítására iparágon belül, ezáltal igazítva a projekt tartalmát az átvevő vállalkozás fejlesztési elképzeléseihez. Bővebb információkért kérjük, látogassa meg Intézetük www.palyazatatadas.hu oldalát.
  • 80 %-os támogatás eszközbeszerzésre: ismét elérhető és szeptember 24-ig pályázható a szakképzési támogatás.

Jelentkezés és további információ:

Kijácz Péter, értékesítési vezetőnél

Tel: +36-1/422-0700
Fax: +36-1/422-0699
Mobil: +36-70/330-9372
E-mail: kijacz.peter@european.hu
Web: www.european.hu
Cím: 1138 Budapest, Meder utca 8. (Prestige Towers)

Megosztás
[
    ]