OMAX innovációk az EMO-n

Az EMO 2013 kiállítás 14. csarnokában a G08 standon mutatja be az OMAX Corporation, hogy korszerű abrazív vízvágó technológiája hogyan vág ki gyorsan és pontosan bonyolult alakzatokat, gyakorlatilag bármilyen anyagból. A vállalat felfedi a mikromegmunkálás terén elért eredményeit, valamint bemutatja az OMAX JetMachining® rendkívüli pontosságát, a MAXIEM® JetCutting sokoldalúságát és vágófej tartozékai innovatív funkcióit. A vállalat az EMO kiállításon teszi közzé a mikro-abrazív vízvágó technológia terén elért legutóbbi eredményeit.

OMAX JetMachining 60120

OMAX JetMachining 60120

Az OMAX JetMachining gépek az abrazív vízvágás legpontosabb berendezései, asztal méretük 1,2 x 0,8 métertől 8,1 x 4,1 méterig tart. Az EMO-n a 60120 modellel kerül bemutatásra, hogy a vízvágó gépek mennyire könnyen kezelik a gyártási folyamatok széles körét a legkülönfélébb iparágakban, és hogyan vágnak ki gyakorlatilag bármilyen anyagból összetett komponenseket. A 60120 bemutatja az Intelli-MAX® Software programcsomagot, amivel az OMAX összes JetMachining berendezése el van látva, mely a versenytársakénál nagyobb vágási sebességet és nagyobb pontosságot biztosít. A Tilt-A-Jet® vágófejjel a 60120 képes nagypontosságú precíziós vágásokra, szögletes peremű, kis tűrésű alkatrészek gyártására, ideértve az egymáshoz kapcsolódó darabokat.

Az EMO kiállítás azon látogatói számára, akik nagyteljesítményű, egyben költséghatékony abrazív vízvágó technológiát keresnek, az OMAX Corporation megosztja a MAXIEM JetCutting berendezések 1515-ös modelljével szerzett gyakorlati tapasztalatait. Ezek a robusztus és rendkívül sokoldalú gépek ideálisak gyártóműhelyek, szakiskolák és egyedi darabokat gyártó kis műhelyek számára. 0,8 m x 0,8 m-től 16,3 m x 4,1 m-ig tartó X-Y vágási mozgástartományával a MAXIEM JetCutting Center berendezések termelékenyen vágnak a legkülönfélébb anyagokból – fémből, műanyagból, üvegből, kerámiából, kőből és kompozitból – készült alkatrészeket.

OMAX JetMachining Center MicroMAX

OMAX JetMachining Center MicroMAX

Az OMAX Corporation OMAX és MAXIEM termékeivel az asztalméretek, szivattyúk, tartozékok, szoftverek és támogatások legszélesebb skáláját kínálja, a vállalat abrazív vízvágó technológiája a hagyományos forgácsolási műveletek rugalmas és előnyös alternatíváját nyújtja. Az OMAX Corporation vízvágó technológiájával a gyártók pontos alkatrészeket tudnak gyorsan, a szerszámcserék bonyodalma vagy összetett rögzítések felszerelése nélkül minden oldalról megmunkálni, és utólagos megmunkálás nélkül képesek sima felületeket előállítani.

Az OMAX vállalatról

Az OMAX® Corporation tervezi és gyártja a világ legkorszerűbb abrazív vízvágó technológiáját különféle asztal méretben és árfekvésben a Kent városában (Washington állam) lévő központban. A páratlan támogatás és a vállalat intuitív vezérlőszoftvere nyújtotta háttérrel az OMAX JetMachining® és a MAXIEM® JetCutting megmunkálóközpont megfizethető teljesítményt biztosít a különféle iparágak egyre bővülő köre számára.

Az OMAX Corporation minden részletre kiterjedő globális szerviz és támogató hálózattal rendelkezik, köztük 11 európai forgalmazó partnerrel, hogy a gyártóknak még jobb hozzáférést nyújtson a vállalat vízvágó technológiájához és a felhasználások támogatásához, a képzéshez és a szakértő szerviz technikusokhoz.

További információ

Az OMAX hivatalos oldalán.
Az OMAX európai forgalmazó partnereiről itt tudhat meg többet: www.omax.com/sales/international.

Kapcsolat:

Keserű Lóránt
Regionális értékesítési vezető
E-mail: lorant.keseru@omax.com
Tel: +36-70-606-1616