Amada újdonságok az EMO Hannover-en

Amada at EMO

Az AMADA Gmbh büszkén mutatja be sokoldalú és rendkívül hatékony lézervágó gépét, az FLC AJ-t az idei EMO Hannover kiállítás 17-es csarnokának C26-os standjánál.

Amada FLC AJ

Amada FLC AJ

A 2 kW-os fiber lézer használata különlegesen nagy vágási sebességet tesz lehetővé nagy pontosság mellett. Az új FLC AJ a vékony acéllemezeket és az olyan nehezebben vágható anyagokat, mint a réz, az alumínium vagy a titán, egyaránt gyorsan, biztonságosan és precízen képes feldolgozni. A lényegesen rövidebb gyártási idő és a fiber lézer energiahatékonysága jelentős megtakarításokhoz vezet, mind pénzben, mind nyersanyagban. A rendkívül dinamikus, kopásmentes és gyakorlatilag karbantartást sem igénylő háromtengelyes lineáris hajtás, kombinálva a nagyteljesítményű vezérlőrendszerrel, nem csak kiváló vágási pontosságot, de optimális minőséget is biztosít.

Az AMADA Machine Tools Europe Gmbh-val közös standon fűrészek, nagypontosságú esztergák és köszörűgépek is kiállításra kerülnek.

 

CMB-230 – Új körfűrész

Amada THV-430

Amada THV-430

A maximum 230mm átmérőjű munkadarabok feldolgozására képes gépnek köszönhetően a körfűrészek előnyei immár elérhetőek abban az átmérő kategóriában is, amit eddig a szalagfűrészek uraltak.

DYNASAW-430X – Új szalagfűrész

Hatékony, gazdaságos és teljesen újratervezett konstrukció. Ez az új, középkategóriás szalagfűrész az ár és a teljesítmény tökéletes kombinációja. Maximális alapanyag átmérő 430 mm.

THV-430 – duplafejes marógép

A kiállításra kerülő THV-430 innovatív duplafejes marógép 430 mm x 430 mm x 200 mm-es munkaterülettel rendelkezik. Ez a szerszámgép azonban épp csak ízelítőt ad a THV sorozatból, mivel a jelenlegi legnagyobb gép, a THV-1600,
akár 1600 mm x 1600 mm x 300 mm-es munkadarabokkal
is képes megbirkózni.

forrás: amada.de

További információ:

Az AMADA gépek magyarországi forgalmazója az EPL-Tech Kft.

 

Megosztás
[
    ]