A hordozható M7000 jelölőgép

ProPen M7000 jelölő 2A ProPen M7000-es önálló mikropont beütő jelölőgép végre leegyszerűsíti minden alkatrésztípus jelölését, még a legnehezebben elérhetőkét is. Az M7000 – különösen a beépített érintőképernyőnek köszönhetően – teljesítményével és páratlanul kényelmes használhatóságával is kiemelkedik. A ProPen márkanév alatt forgalmazott M7000 a piacon elérhető legkönnyebben hordozható jelölőgép.

A mikropont beütő technológia a pontos nyomon követhetőség érdekében kitörölhetetlenül jelöli be a szöveget, logókat, időbélyegeket, vagy 2D kódokat még a nehéz, nagy, lapos vagy ívelt alkatrészeken is. Az M7000 tehát bővelkedik hozzáadott értékekben olyan iparágak számára, amelyek egészen a közelmúltig kevésbé praktikus, kevésbé tartós és lassabb jelöléstechnikai megoldásokat, pl. címkéket, tintasugaras nyomtatókat, vagy bélyegeket alkalmaztak. Az olaj- és gázipar, a hajóépítés, a vasút, ill. a speciális járművek, szerszámgépek, elektronikai és katonai berendezések gyártása csak néhány olyan iparág, amely számára különösen előnyös az M7000 használata.

 

Megy, amerre Ön megy

ProPen M7000 jelölő 3Más rendszerekkel ellentétben az M7000 egy önálló megoldás. A jelölő egység, a vezérlő és az interfész egyetlen kompakt rendszerben került elhelyezésre, így nincs szükség külső PC, szoftver vagy billentyűzet használatára. Ennek eredményeképpen teljesen autonóm és könnyen hordozható egyik helyről a másikra. Másik egyedülálló előnye a korlátlan mobilitást biztosító lítium-ion akkumulátor.

ProPen M7000 jelölő 4

Páratlan jelölő teljesítmény

A maga kategóriájában egyedülálló jelölési mélységet kínáló M7000 a műanyagtól a legkeményebb fémig minden anyag esetében pontos és maradandó jelölést tesz lehetővé. Tökéletesen alkalmas durva, vagy kezelt felületek jelölésére (homokfúvás, galvanizálás, szemcseszórás, korrózióálló festékek alkalmazása és egyéb műveletek előtt) és a Data MatrixTM kódjelöléshez szükséges minőségi szintet és pontosságot biztosít. A 80 × 30 mm jelölési terület nagy karaktereket és a lehető legtöbb alkalmazást képes kezelni.

ProPen M7000 jelölő kiemelt

Kiemelkedő ergonómia és egyszerű Touch és Mark működtetés!

Az M7000-et valódi élvezet használni. A rezgéseket jelentősen csillapító és kiváló stabilitást adó ergonomikus kialakítás kiváló minőségű jelöléseket tesz lehetővé minden függőleges, vagy lejtős felületen. Az M7000 7″-os színes kijelzője egy felhasználóbarát kezelőfelület a jelölések egyszerű, segítség nélküli programozásához. Az előnyök – időmegtakarítás és alacsonyabb hibakockázat – azonnal jelentkeznek. A jelöléstechnikai megoldások éllovasa, a Gravotech által kifejlesztett többnyelvű P07 szoftver egy egyszerű, bevált és személyre szabott megoldás, amely lehetővé teszi a betűtípusok, logók és jelölőfájlok importálását és exportálását. A használatra készen szállított, képzést nem igénylő M7000 az érintőképernyőkhöz hasonlóan a mindennapi élet részévé válik. A Franciaországban minőségi alkatrészekből és ütésálló kompozit anyagokból tervezett M7000 még a legkeményebb ipari környezetben is használható.Végezetül az M7000 ár-érték aránya is kiváló, minimális kopó alkatrészt tartalmaz és nem igényel semmiféle megelőző karbantartást, a jelölőtüske újraélezhető, a berendezést pedig hosszú élettartamra tervezték!

 

 

További információk:

Szedmák Gergely
Tel.: +36-20-502-6746
Fax: +36-1-352-7073
gszedmak@gravotrade.hu

 

PRO-PEN
466, Rue des Mercières
69140 RILLIEUX LA PAPE
FRANCE
Mounira ELYACOUBI
Phone: + 33 4 78 55 85 81
melyacoubi@technifor.com

 

 

Megosztás
[
    ]