VDW átfogó szolgáltatási csomagot kínál a 2013. évi EMO Hannover alkalmából

Az EMO Hannover 2013, a fémfeldolgozás világvására 2013. szeptember 16-21. között kerül megrendezésre. A vásárt a VDW az Európai Szerszámgépipari Szövetség, a  CECIMO (Brüsszel, Belgium) megbízásából a Deutsche Messe AG-val történő együttműködésben szervezi. A VDW a német szerszámgépipar szószólója, és az egyike annak a néhány szövetségnek, amely saját szervezésben nemzetközi vásárt szervez sok év tapasztalattal a háta mögött. „A VDW vására“ elnevezés a sikeres rendezvény szimbólumává vált. Ezek közé tartozik az EMO Hannover és a düsseldorfi METAV (következő rendezvény: 2014. március 11-15.).

A VDW a Szerszámgépgyártók és Gyártási Rendszerek Szakszövetségével együtt 280 tagot számlál, akik önkéntesen társultak. Ezek a tagok a szakma forgalmának 90%-átreprezentálják, a VDW nemzeti és nemzetközi szinten képviseli tagjai érdekeit.

EMO Hannover

EMO Hannover

Az EMO Hannover 2013 szervezőjeként a VDW a látogatók és a kiállítók számára a DMAG-val való együttműködésben átfogó szolgáltatási csomagot biztosít: online regisztráció a látogatóknak és kiállítóknak, helyi kapcsolattartási lehetőség az ország nyelvén a DMAG képviseleti hálózatán keresztül, segítség vízum ügyekben vonzó utazási ajánlatok, online információk kilenc nyelven, külföldi delegációk kísérete, tematikus vezetések a vásáron stb.
Részletes információt az interneten az alábbi linken találnak: www.emo-hannover.de.

Az újságírók számára a www.emo-hannover.de/pressservice oldalon a legújabb sajtó információkat találhatják angol és német nyelven. A legfontosabb jelentéseket spanyol, olasz, portugál, francia, kínai, japán és orosz nyelven találják meg. Az adatok és tények mellett az újságírók a kiállítók termékei között is kereshetnek érdekességeket. Minden sajtóinformációt és sok fotót is le lehet tölteni. Az újságírók ezen kívül feliratkozhatnak az EMO-Hírlevélre is, amely automatikusan német és angol nyelven megküldi a vásár legérdekesebb újdonságait a VDW és a kiállítók részéről. Ezen felül utazási ötleteket is adnak.

 

 

Fotó: Deutsche Messe

Megosztás
[
    ]