SCHUNK Intec Kft. a Mach-Tech kiállításon

Úgy tűnik, a Mach-Tech és az INDUSTRIAUTOMATION kiállítások együttesét a SCHUNK Intec Kft-re szabták, hiszen, ahogy azt Vitányi Róbert cégvezető is elmondta, a termékkörük teljes egészében a két kiállítás tematikájába illeszkedik.

Az idei kiállításra is a cég által forgalmazott termékek teljes skálájával vonultak fel, ideértve a szerszám és munkadarab befogókat, az automatizálás technikai megoldásokat, a robot karvég automatizálási eszközöket, mint a szenzorok, szerszámcserélők, készülékcserélők, illetve az ütközésvédelmi berendezéseket.

Vitányi úr megjegyezte, hogy az idei évben főként a hatékonyságnövelő eszközökre összpontosítanak, így a leginkább reflektorfénybe került termékük a nullpont befogó rendszer. A SCHUNK által fejlesztett moduláris nullpont befogójuk hatékonyan alkalmazható 5-tengelyes gépeken, mindenféle utómunkálatok, illetve illesztési problémák nélkül.

SCHUNK Mach-Tech 2013_1

Az interjúban Vitányi úr külön kiemelte, hogy immár Magyarországon is kapható az SCHUNK egyik legkeresettebb hidraulikus szerszámbefogója, mely a tőlük megszokott minőségben, de jelentősebb árelőnnyel, egy jobb minőségű patronos befogó árán érhető el vevőiknek. Ez egy univerzális hidraulikus szerszámbefogó, mely a hőzsugor rendszerekhez képest kétszer nagyobb forgácsolási erő átvitelére képes, ellenben jobb rezgéscsillapítást és dinamikus futáspontosságot nyújt.

Aki felkereste a SCHUNK Intec Kft. standján a kiállítás alatt, egy akció keretében lehetősége volt a szerszámbefogó rendszerükből teljes méretsorozat beszerzésére 299 Euro-s áron, de Vitányi Róbert megjegyezte, hogy terveik szerint az akciót az év további hónapjaira is meghosszabbítják.

SCHUNK Mach-Tech 2013_2

További újdonság volt még a SCHUNK standján a hibrid megoldásnak tekinthető, raszter lap és nullpontbefogó egyesítéséből megszületett befogó rendszer, melyet kettős működésű befogó rendszernek neveznek. A raszter lapra a nullpontbefogók teljesen szabadon helyezhetők fel, így a technológusok a befogások kialakításánál sokkal szabadabban alakítható rendszerrel tervezhetnek.

További információ:

A SCHUNK honlapján

Megosztás
[
    ]