ONA AF25 huzalos szikraforgácsológép a Mach-Tech kiállításon

A Mach-Tech 2013 kiállítás elképesztő felhozatalt nyújtott a szikraforgácsoló gépek iránt érdeklődőknek is. Számos képviselet között a GesKor Kft. standján is megnézhették a kilátogatók a cég által képviselt gyártók gépeit, köztük egy ONA AF25 huzalos szikraforgácsoló gépet. Kameránk előtt Kormányos Richárd tulajdonos ügyvezető beszélt a gép paramétereiről.

Mint elmondta, az ONA gépei között ez a típus számít a legkisebbnek, mivel elsősorban a nagy méretű, illetve munkaterű szikraforgácsolók piacára fókuszálnak. Az ONA által gyártott nagy munkaterű gépek közül az AF60-as típust már bemutattuk oldalunkon.

Kormányos Richárd kiemelte, hogy ezt a megmunkálógépet teljes egészében európai gyártóknál készült alkatrészekből szerelték össze. A vezérlés hardvere német, a szoftver baszk fejlesztésű. A tervezés során külön figyelmet szenteltek a kopó alkatrészek számának minimalizálására, hogy minél ritkábban legyen szükség karbantartásra. A generátor lehetővé teszi orvostechnikai alkatrészek gyártását, a magyar nyelvű kezelőfelület pedig könnyű használatot nyújt.

A GesKor Kft. cégvezetőivel készült interjúnkat ITT érhetik el.

 ONA AF25
Mozgástartomány X, Y, Z [mm]400 x 300 x 250
Mozgástartomány U, V [mm]120 x 120
Munkatér méret [mm]700 x 650 x 250
Legnagyobb munkadarab tömeg [kg]750
Legnagyobb döntött vágás szöge [°/mm]±30 / 87
Használható huzalátmérők [mm]0.10-0.33
VezérlésONA-W64 CNC
GenerátorONA Easycut
Legnagyobb vágási sebesség [mm2/perc]360 ∅0,30 mm Xcc huzal
450 ∅0,33 mm Xcc huzal
Legjobb felületi minőség0,2 Ra, 6 VDI

További információ

Az ONA honlapján.
Az ONA gépek magyarországi forgalmazója a GesKor Kft.

Megosztás
[
    ]