Népítélet? Ugyan! Itt a Munka-Gépítélet!

Nemrég figyeltünk fel arra, hogy a LiuGong földmunkagépeket forgalmazó Best Machinery egy meghökkentő ötlettel rukkolt elő. A magyarországi munkagépes közösség online szószólójaként megismert, a Facebookon már 11.000 főnél is több tagot maga mellé állító társaság munkatársai a Totalcar online autós magazin Népítéletének analógiájára megalkották a közösségi munkagép-értékelő felületet, mely Munka-Gépítélet címszóval startolt el.

A gépésznek is kell a pihenés...

A gépésznek is kell a pihenés…

Az ötlet szokatlan, mivel a vállalat maga is egy márkát képvisel, ám a közösség elsöprő és egybehangzó kívánsága érvényesülni tudott. A felület végleges kialakításáig a vállalkozó kedvű, írói vénával megáldott szerzők az ítéleteket email formájában juttathatják el a szerkesztőkhöz, akik a beérkezést követően feltöltik az anyagot a világhálóra. Az ítéletek a publikálás napján megosztásra kerülnek a Best Machinery Facebook oldalán, ahol a népes tábor tagjai egyből el is olvashatják azokat.

Borítom!

Borítom!

A Munka-Gépítélet alig másfél hónapja indult, de a szerkesztőségi írásokat nem számolva a mai napig 21 gépértékelés került fel az oldalra. Kérdésünkre a cég munkatársai kiemelték, hogy ítéletet csak névvel ellátva fogadnak, ezzel is megelőzve az esetleges későbbi vitákat. Megkérdeztük azt is, hogy mi történne akkor, ha valaki a Best Machinery által forgalmazott LiuGong gépekről írna egy velős kritikát. A válasz értelmében a negatív hangvételű írás is felkerülne a magazin hasábjaira. Kíváncsian várjuk, hogy lesz-e ilyen.

Mindeddig nem volt olyan felület, ahol a gépkezelők és géptulajdonosok őszintén, mindenfajta kötöttségtől mentesen nyilatkozhattak az általuk használt berendezésről. Ön is munkagépek között éli életét? Ragadjon tollat, és írja meg véleményét még ma! A Munka-Gépítéletet ide kattintva érheti el.

További információ:

Best Machinery Kft. honlapja.

Megosztás
[
    ]