Következő generációs, felhő alapú Autodesk szolgáltatások

Napjaink termékfejlesztési trendjeiből az olvasható ki, hogy egy új ipari forradalom kellős közepén vagyunk. Ehhez katalizátorként a modern gépipari vállalatoknak új munkamódszerekre van szükségük, és korlátlan hozzáférést igényelnek azokhoz az alapvető eszközökhöz, amelyek segítségével teljes mértékben a tervre összpontosíthatnak.

Az  Autodesk Fusion 360 júniusi  megjelenését  követően az Autodesk tovább bővíti felhőalapú szolgáltatásai választékát, és számos következő generációs, felhőalapú tervezési és mérnöki eszköz bemutatásával ad választ az egyre növekvő igényekre. Ezen eszközök az Autodesk Sim 360, az Autodesk Mockup 360 és az Autodesk Configurator 360.

A 2011 szeptembere óta 15 millió felhasználó által elért Autodesk 360 felhőalapú tervezési platformra épülő Autodesk 360 termékcsalád új tagjai rugalmas platformot kínálnak a gépipari vállalatok számára a fejlett képességek minden eddiginél gyorsabb és dinamikusabb eléréséhez.

Bővül a Sim 360 termékcsalád

Az Autodesk Sim 360 egy felhőalapú gépészeti szimulációs megoldás, amellyel költséghatékonyan előre jelezhető, optimalizálható és ellenőrizhető a termék teljesítménye.

https://youtu.be/6Mzu-7H1xB4

A Sim 360 a már meglévő felhőalapú szimulációs ajánlatok kínálatát bővíti, amelynek része például a  Sim 360 Pro és a Sim 360 Moldflow is. Az új szimulációs ajánlat hatékony geometria-módosítási képességeket is biztosít a modellek elemzésre való felkészítését szolgáló intuitív környezet mellett.

Valós idejű együttműködés és digitális modellezés

Az Autodesk Mockup 360 egy egyszerű, felhőalapú eszköz, amely a CAD-adatok szinte bármilyen forrásból való gyors összesítését teszi lehetővé a modellezéshez, illetve a meglévő beszállítókkal és ügyfelekkel való együttműködéshez. A csevegést, jegyzetelést, ütközés-ellenőrzést és a hatalmas adathalmazok változáskövetését biztosító képességek révén a Mockup 360 kiküszöböli a költséges informatikai infrastruktúra iránti igényt.

Hihetetlen hatékonyság a rendelésre készült tervekhez

Az Autodesk Configurator 360 egy termékkonfigurációs szolgáltatás, amellyel az egyedi termékek gyártói akadálytalanul tehetnek közzé terveket egy könnyen elérhető, felhőalapú környezetben.

A gyorsan és egyszerűen telepíthető Configurator 360 azonnali webes és mobil hozzáférést biztosít az ügyfelek, értékesítési csapatok és mérnökök számára a termékek egyedi katalógusához. A termékek ezután konfigurálhatók, és ajánlat kérhető rájuk, illetve letölthetők a tervekben való felhasználáshoz.

Hatékonyabb Autodesk Product Design Suite programcsomag

Az Autodesk Sim 360, az Autodesk Mockup 360 és az Autodesk Configurator 360 a termékoldalról való letöltést követően 90 napig ingyenesen használhatók próbaverzióként. Az  Autodesk Product Design Suite programcsomaggal együtt használva az új webszolgáltatások automatizálják a kritikus fontosságú tervellenőrzési, együttműködési és értékesítési folyamatokat. Ez jelentősen növeli a Product Design Suite-telepítések értékét, ugyanakkor megőrzi a munkafolyamatból fakadó mindazon előnyöket, amelyek minden Autodesk Design és Creation Suite programcsomagra jellemzőek.

A témával kapcsolatban további cikkeket az Autodesk közösségi portálján, az autodeskforum.hu oldalon olvashat.

Megosztás
[
    ]