IPAR NAPJAI 2013 – látogatói felmérés statisztika

Magyarország legjelentősebb ipari kiállításain, a MACH-TECH Nemzetközi gépgyártástechnológiai és hegesztéstechnikai szakkiállításon és az INDUSTRIAUTOMATION Nemzetközi ipari automatizálási szakkiállításon a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont ’A’ és ’G’ pavilonjában, közel nettó 13.000 m2-en 15 ország 358 kiállítója vonultatta fel termékeit, szolgáltatásait. A térség jelentős ipari találkozójaként jegyzett rendezvényre 14 ezer látogató érkezett a világ minden tájáról. Ipar Napja A kiállítás-csokor keretén belül, az elektronika és a gépgyártás mellett újra felvonult a hegesztéstechnika szekció, hiszen WELD-TECH néven idén ismét kollektív bemutatót szervezett a Magyar Hegesztéstechnikai és Anyagvizsgálati Egyesülés. VÉDTECH néven, az U-4 Reklámiroda szervezésében bemutatkoztak az ipari biztonságtechnika és a munkavédelem témakört prezentálók is. Ipar NapjaA Vásárközpont pavilonjaiban felállított Fórum Színpadokon összesen több mint 50 előadás hangzott el, és számos konferenciát tartottak a kiállítások szakmai partnerei. Mérnöki állásbörze, GTE konferencia, MEE közgyűlés, EMOSZ és MHtE konferenciák, pályázati tanácsadás és munkavédelmi divatbemutató is szerepelt a programban. A kiállítási csokron nagy sikert aratott az APPLICATION ZONE – Gyakorlati bemutató, melyet idén először szervezett a HUNGEXPO Zrt. Ipar napjai csapata a LeanCenter segítségével. A G pavilon szívében a MACH-TECH és az INDUSTRIAUTOMATION kiállítói közösen mutatták be termékeiket, szolgáltatásaikat gyakorlati példákon keresztül. Szintén első alaklommal valósult meg az EDU-POINT Egyetemek utcája, melyen hét magyarországi felsőoktatási intézmény is sikerrel mutatta be tevékenységét. Az idén 6 Nagydíjat, 2 Különdíjat és 5 Elismerő oklevelet adtak át az innovációs díj-pályázatra benevezett cégeknek. A díjazottaknak ezúton is gratulálunk! Ipar Napja A látogatókat kérdőívben kérdezték a szervezők, hogy milyen céllal érkeztek a rendezvényre és mennyire elégedettek a tapasztaltakkal.

A Látogatók:

  • 24 országból érkeztek
  • 70%-a döntéshozó vagy részt vesz a döntéshozatalban vállalatánál
  • 90%-a érkezett elsődlegesen azzal a céllal, hogy megnézi az újdonságokat, innovációkat és piaci információkat gyűjt
  • 82%-a tartja jó ötletnek az APPLICATION ZONE kezdeményezést
  • 96%-a elégedett volt az idei kiállítás-együttessel (az összes látogató kb. 59% volt  nagyon elégedett a rendezvénnyel)
  • 93%-a szerint a kiállítás színvonala jobb, mint az ezt megelőző rendezvényé
  • 92%-a ajánlaná az Ipar Napjai-t másoknak
  • 90%-a tervezi, hogy meglátogatja a 2014-es rendezvényt

A kiállításról készült felvételeket megtekintheti az alábbi linken: http://youtu.be/trl-6qPeZ9o  Ipar NapjaAz Ipar Napjai-t legközelebb 2014. május 27-30. között rendezi a HUNGEXPO. Az ipari rendezvényen kiemelt tematikai pontok, szekciók lesznek:

  • INDUSTRIAUTOMATION (ipari elektronika, elektrotechnika, automatizálás)
  • ENERGEXPO (energetika, energiagazdálkodás)
  • FLUIDTECH (fluidtechnika: pneumatika, hidraulika, szivattyúk, kompresszorok, tömítéstechnika)
  • SUBCON (beszállítóipar, fémfeldolgozás, geotechnológia)
  • MACH&WELD (gépgyártás, hegesztéstechnika)
  • CHEMTECH (vegyipar, műanyagipar, gumiipar)
  • SECUTECH-VÉDTECH (munkavédelem, tűzvédelem, biztonságtechnika)
  • LOGEXPO (ipari logisztika)

A Kiállítók számára kettős kedvezményes jelentkezési határidőt kínálnak:

  • 2013. október 31-ig 20% kedvezmény
  • 2014. január 31-ig 7% kedvezmény
  • ezen felül minden Automotive Hungary 2013 kiállítónak +10% kedvezmény

Ipar NapjaAz IPAR NAPJAI 2013 kiállítói számára továbbra is biztosított 10% kedvezmény a novemberi AUTOMOTIVE HUNGARY szakkiállításra meghirdetett helydíj árakból! Bővebb információ és kiállítói jelentkezés: www.automotivexpo.hu, automotivexpo@hungexpo.hu
Kérdés esetén, az IPAR NAPJAI kiállítási csokor szervezői készséggel állnak rendelkezésére a 263-6549-es és a 263-6384-es telefonszámon, vagy az iparnapjai@hungexpo.hu e-mail címen!

 

Látogatói statisztika 2013

 

Az alábbi összeállításban a kiállítás regisztrált látogatóiról kívánunk részletes információval szolgálni Önöknek: statisztika

 

statisztika

Kattintson a képre a részletekért.

statisztika

Kattintson a képre a részletekért.

 

 

 

 

 

 

 

 

statisztika

Kattintson a képre a részletekért.

statisztika

Kattintson a képre a részletekért.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

statisztika

 

statisztika

Kattintson a képre a részletekért.

statisztika

Kattintson a képre a részletekért.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

statisztika

Kattintson a képre a részletekért.

statisztika

Kattintson a képre a részletekért.

 

 

 

 

 

 

 

 

statisztika

Kattintson a képre a részletekért.

IPAR NAPJAI2014

 

 

 

 

 

 

Ipar Napjai 2014 Jelentkezési lap

 

Megosztás
[
    ]