DMG MORI SEIKI bemutatók az EMO kiállításon

DMG MORI SEIKI bemutatók az EMO kiállításon

A CELOS, az új, egységes formaterv, 18 világbemutató valamint 95 további csúcstechnológiájú kiállított szerszámgép fogja 10 237 m2-en bizonyítani a DMG MORI SEIKI vezető szerepét a forgácsolószerszámok gyártásának újításai terén. A kiállított szerszámgépeken felül a DMG MORI SEIKI átfogó Életciklus szolgáltatásai, ezen belül számos hatékony automatizálási megoldás is szerepelni fog élőben, munka közben. Ezeken kívül a stand egyes részein az ipar különböző területeire lesz helyezve a hangsúly, úgy mint az autó- , a repülő- és a villamosipar és az egészségügyi ipar.

CELOS – ötlettől a megvalósításig

A DMG MORI SEIKI által fejlesztett CELOS lényege, hogy leegyszerűsíti és felgyorsítja a az ötlettől a kész termékig tartó folyamatot. A CELOS APP-ok lehetővé teszik a folyamatok, adott gépi feladatok és adatok integrált menedzselését,  dokumentációját és vizualizációját. A CELOS kompatibilis a PPS és ERP rendszerekkel, összekapcsolható a CAD/CAM szoftverekkel, valamint nyitott a CLEOS APP-ok jövőbeni bővítésére.

DMG / Mori Seiki - CELOS

DMG / Mori Seiki – CELOS

Az EMO kiállításon tizenkét CELOS APP lesz elérhető, mint például a „JOB MANAGER” vagy a „JOB ASSISTANCE”, melyek feladata a hálózatintegrált fejlesztés, menedzsment előkészítés és a munkafolyamat fázisok szisztematikus feldolgozásának elősegítése (munkadarab és felszerelés kezelő valamint NC programokkal).

A CELOS a 21,5 colos ERGOline® érintőképernyővel elérhető SIEMENS és MITSUBISHI vezérlőkhöz is.

15 megmunkáló gép a DMG MORI SEIKI új dizájnjával

Az új, egységes DMG MORI SEIKI formaterv a vállalat mindig magas minőségi színvonalát bizonyítja. A látogatók megtapasztalhatják az új forma előnyeit 15 csúcstechnológiájú gépen, amelyek különlegesek többek között a megnövelt funkcionalitásuk, a könnyű kezelhetőségük és a hosszú élettartamuk miatt.

A DMG/Mori Seiki új dizájncsomagja

A DMG/Mori Seiki új dizájncsomagja

Megnövelt funkcionalitás

  • A lehető legnagyobb rálátás a munkaterületre, a megmunkálás folyamatának jobb ellenőrzése érdekében.
  • Megnövelt funkcionalitás, mint például a biztonsági üveg kívülről történő eltávolítása.

Könnyű kezelhetőség

  • A gép kezelése a DMG MORI SEIKI CLEOS: ERGOline® kezelőfelületével történik, 21,5 colos multi-touch érintőképernyőn keresztül.
  • Állítható kijelző és billentyűzet az ergonomikus munkapozícióért.
  • SMARTkey®: személyre szabott kezelőazonosítás és egyéni hozzáférési jogok a gép kezeléséhez.

Hosszú élettartam

  • A kiemelkedő minőségű anyagok használata miatt a felépítmény különösen ellenálló a karcolásokkal és a sérülésekkel szemben.

A fenti technikai jellemzőkön kívül a jövőbeni ügyfelek választhatnak a

DMG MORI SEIKI „BLACK” és „WHITE” dizájnjai közül, minden további költség nélkül.

18 világbemutató a DMG MORI SEIKI-től

Esztergálás

DMG/Mori Seiki NLX4000

DMG/Mori Seiki NLX4000

  • NLX2500/500: Tökéletes kéttengelyes esztergálás 3,5 m2 alapterületen rövid munkadarabokhoz, legfeljebb 500mm-ig, CELOS-szal felszerelhető
  • NLX3000MC/1250 és NLX4000BY/1500: Precíz nagy teljesítményű esztergák és marógépek BMT toronnyal szerelve, maximum 1250 mm esztergálható hossz, CELOS-szal felszerelhetőek
  • CTX beta 2000 TC: Esztergálás és marás, teljes körű megmunkálás, kategóriájában a legnagyobb, 300mm-es Y irányú mozgástartománnyal
  • CTV 315 linear: Függőleges marógép nagyméretű munkadarabok számára, 300mm-es hosszúság és 25 kg határig
  • SPRINT 65: Akár három revolverrel, valamint a hozzá tartozó három Y tengellyel és egy egyedi B tengellyel, Direct Drive technológiával.

Marás

DMG/Mori Seiki DIXI 270

DMG/Mori Seiki DIXI 270

  • DMC 650 V: Az új függőleges megmunkáló központ egyedi koncepció alapján készült a nagyobb teljesítmény és flexibilitás érdekében, CELOS-szal felszerelhető
  • HSC 30 linear és HSC 70 linear: Legnagyobb pontosság és felületminőség szerszám és öntőforma készítéshez, CELOS-szal felszerelhetőek
  • DMU 80 P duoBLOCK®: A negyedik generációs duoBLOCK®, a 30%-kal megnövelt teljesítmény, pontosság és hatékonyság érdekében, CELOS-szal felszerelhető
  • DMC 85 FD monoBLOCK®: Teljes körű megmunkálásra alkalmas mill-turn gép, hármas palettacserélővel a lehető legnagyobb produktivitásért.
  • DIXI 270: A legfejlettebb megmunkálás 12 tonnáig, háromszoros fejlődés a térfogati pontosság tekintetében.
  • DMF 600 linear: Dinamikusan mozgó oszloppal rendelkező megmunkáló központ, lineáris hajtással és 6 m X irányú mozgástartománnyal, maximum 10 tonnás munkadarabok számára.
  • i80L: Kompakt horizontális megmunkáló központ motoralkatrészek sorozatgyártására, az autóipar igényei szerint kialakítva.
  • ULTRASONIC 30 linear: Nagy kontúrpontosság és felületminőség, akár Ra<0,1 mikronig.
DMG/Mori Seiki ECOLINE

DMG/Mori Seiki ECOLINE

Ecoline

  • CTX 450 ecoline és CTX 650 ecoline: Az új kompakt megmunkáló gép 250 mm-es és 400 mm-es tokmánnyal, valamint 3D-s vezérlő technológiával.

Szolgáltatások

  • UNO 20 I 40: Egyedi, csúcstechnológiájú, belépő kategóriás szerszámbemérő.

További információ

DMG/Mori Seiki Hungary Kft. honlapja

A DMG / Mori Seiki Hungary Kft. kapcsolattartója:
Bartha-Biró Barna
Tel.: +36-1-371-2450
Fax: +36-1-371-2451
Mobil: +36-30-894-5898
E-Mail: barna.bartha-biro@dmgmoriseiki.com

Megosztás
[
    ]