GF AgieCharmilles EMO 2013 – fókuszban az új lehetőségek

A GF AgieCharmilles a világ élvonalába tartozik többek között a gépgyártás, a szerszám- és öntőformaipar, továbbá a precíziós alkatrészek előállításával foglalkozó vállalatok számára biztosított automatizálási megoldások és szolgáltatások terén. Az idei EMO kiállításon (2013. szeptember 16-21, Hannover, Németország), a cég a hangsúlyt arra helyezi, hogy a fent említett területeken dolgozó szakemberek figyelmét új lehetőségek felé irányítsa.

A GF AgieCharmilles standjánál (27-es csarnok, C44-es stand) ügyfeleik sikertörténetei fognak szerepelni: bemutatnak új, formabontó termékeket, megoldásokat és szolgáltatásokat, ismertetnek alkalmazás és folyamattechnikai szakvéleményeket, és betekintést nyújtanak új módszerekbe, amelyekkel vásárlóik versenyképesebbé tehetik cégeiket a piac gyorsan fejlődő területein.

GF AgieCharmille standkép

GF AgieCharmilles standkép

A stand öt részből fog állni, ebből három korábbi, a szerszám- és az öntvényipar, valamint a nagyértékű alkatrészek előállításának területén elért kiváló eredményeket fogja bemutatni, egynek a GF AgieCharmilles értékteremtő vevőszolgálati programjai lesz a témája, a stand közepén elhelyezkedő, utolsó zónában pedig a piac öt gyorsan fejlődő szektorával kapcsolatos tanácsok lesznek megtekinthetők. Forduljon az érdeklődő figyelme akár a kiadások csökkentése, akár az üzleti terjeszkedés, esetleg a korábbi sikerek példája felé, a GF AgieCharmilles standjának célja az új gondolatok ébresztése és a vállalkozó szellem felélesztése az érdeklődők körében.

stand

A teljes technológiai és szolgáltató portfólió, ezen belül a marás, a szikraforgácsolás, a lézer, az automatizálás és a vevőszolgálat is szerepelni fog a GF AgieCharmilles standján az idei EMO kiállításon. A látogatók megismerkedhetnek az ipar legszélesebb portfóliójával a megmunkálások, az alkalmazások és a szaktanácsadás területén.

A kiállítás ideje alatt a GF AgieCharmilles élő előadásokat fog tartani, melyek célja a már meglévő és leendő vásárlóik szemének felnyitása azáltal, hogy betekintést enged ügyfelei prioritásaiba valamint az iparágak és piacok fejlődésének mikéntjébe.

A GF AgieCharmilles hivatalos meghívójának letöltése (angol)
A Results Today ügyfélmagazin EMO különszámának letöltése (angol)

forrás: www.gfac.com

További információ

A GF AgieCharmilles szerszámgépek hazai forgalmazója a Galika Szerszámgépek Kft.

Szabó Gábor
Tel.: +23 445 730
Mobil: +36 30 824 9131
E-mail: g.szabo@galika.hu