Robotmaster V6

A Jabez Technologies piacra dobta a Robotmaster V6-ot, ami megújult automatizálási és optimalizálási funkcióinak hála egyedülálló módon felhasználóbarát, gyors és flexibilis robotprogramozást biztosít. Az új és könnyen kezelhető V6 kezelőfelület egy következetes és dinamikus eszközt ad a Robotmaster programozója kezébe, amivel sok idő és pénz takarítható meg.

[youtube]KucZCIx9wzI[/youtube]

A V6-ot a RISE interaktív szimulációs környezettel rendelkezik. Az új és egyedülálló RISE környezet könnyű és szinte ösztönösen kézreálló kezelése hatékonyan használható az általános célú CAD/CAM rendszerekhez viszonyítva. Egyszerűen változtatható a robot pozíciója és pályája, akár manuálisan, akár automatikusan, egyetlen egérkattintással. A Robotmaster V6 hatékony egyesítése a felhasználó gyártási ismereteinek, a CAD/CAM rendszer eszközeinek és a robot specifikus képességeinek. A Robotmaster optimális robotpályát hoz létre nagy költségek és időigényes iterációk nélkül.

Robotmaster V6_kiemelt

A V6 újszerű felhasználói élményt nyújt az intuitív és dinamikus kezelőfelületének köszönhetően, megszüntethetők a próba-szerencse alapú programfuttatások, kísérletezések. A felhasználók könnyen beállíthatják a kívánt orientációt, a pályában és a munkatérben bekövetkező változások, interferenciák, ütközések azonnal megjelennek a programozó ablakban. Ezen felül a Robotmasterben az egyedi programfolyamatok definiálásával teljes mértékben személyre szabható és zökkenőmentesen programozható a robotmozgás.

A Robotmaster tökéletes választás minden CAD modell alapú megmunkálás, trimmelés, sorjázás, 3D megmunkálás, vágás, csiszolás, hegesztés, adagolás, festés és szinte az összes, robotokkal végzett ipari folyamat programozására.

További információ

A Robotmaster honlapján.

Megosztás
[
    ]