Renishaw készülékek koordinátamérési feladatokhoz

Az R&R Sales and Engineering LLC 2012-es felvásárlásával kibővült a Renishaw kínálata a moduláris rögzítő elemekkel. A rögzítő elemek elsősorban koordináta méréstechnikai feladatokhoz, optikai mérőgépekhez és az Equator univerzális idomszerekhez alkalmazhatók. Az új termékek között különböző mérőlapok és kiegészítő komponensek is megtalálhatók M4, M6 és M8 menettel. A rögzítő elemeket számos ipari területen lehet alkalmazni, mint a repülőgépipar, autóipar vagy orvostechnika.

CMM készülékezés

CMM készülékezés

A Renishaw olyan mérőlapokat ajánl a koordináta mérőgépekhez (CMM), amelyek alumínium öntvényből készülnek és NiTuff anodizált bevonattal rendelkeznek a kopás csökkentéséért. A megfelelő rögzítő elemek két, előre összeállított csomagból választhatók ki, amelyek mechanikai vagy mágneses elven működőek lehetnek.

A Renishaw univerzális idomszerhez kifejlesztett rögzítő készlete gyors munkadarab cserét tesz lehetővé. A sarokütköző (QLC) készletben egy akril munkalap (furatos vagy ablakos kialakítással) és egy QLC keret található, mely pontosan az adott gépre illeszthető. Számos további rögzítő elem is található a szettben. Az optikai gépekhez ajánlott, cserélhető rögzítő elemek (IVF) nagyobb méretű berendezésekhez javasoltak, speciális mérési feladatokra szabva. Az IVF készletben önálló vagy több, általános célú vagy feladatra szabott akril munkalap található.

Sarokütköző CMM készülékezés

Sarokütköző CMM készülékezés

A Renishaw Equator univerzális idomszerek kinematikus készüléklapja gyors munkadarabcserére lett kifejlesztve. Ezek az alaplapok M4 és M6 menettel rendelhetők. Szintén alumínium öntvényből készülnek és NiTuff anodizált bevonattal rendelkeznek.

A Renishaw rögzítő elemek készletben vagy önállóan, egyenként is rendelhetők, így bármely rendszerhez gyorsan és könnyen adaptálhatók, egyedi igények esetén a rögzítő elemek teljesen személyre szabhatók.

forrás: renishaw.com

További információ

Renishaw hivatalos honlapján

Megosztás
[
    ]