Optimális furatkészítés plazmavágással

Victor TechnologiesA minőségi furatok folyamatos készítése automata plazmavágóval mindig is komoly feladat volt a megmunkálók számára. A késztermék minősége nem csak a rendszerben felhasznált komponensektől (áramforrás, plazmaív, CNC és magasságvezérlés, asztalmozgatás) függ, hanem azok teljes integráltságától és az összes paraméter együttes felügyeletének pontosságától.

A legjobb eredményt a teljesen integrált rendszerek biztosítják, mikor is egy teljesen kompakt rendszerben a CNC vezérlő intelligensen kezeli a fejlett, High Precision plazmavágó áramforrását. Ilyen a Victor Thermal Dynamics Ultra-Cut® rendszer.

A Victor Thermal Dynamics által kifejlesztett Diameter PRO technológia megkönnyíti a High Precision plazmavágó berendezések használatát. Az új technológiával minimális kúposságú vagy teljesen kúposság mentes, csavarkész furatok készíthetők. Amint a furatok készek, az alkatrész már szerelhető, ezzel idő, költség valamint gyártási kapacitás takarítható meg az utólagos készre munkáló eljárások feleslegessé válásával. A módszer tökéletesen alkalmazható lágyvasakba készített furatok 1:1 vagy nagyobb átmérő-lemezvastagság arányánál, 3-50 mm lemezvastagság esetén.

 

A Diameter PRO beállítások végtelen variációját képes felügyelni. A vágási sebességtől a plazmaív hosszán keresztül a vágás átmérőjéig és az ívfeszültségig minden ellenőrzés alatt tartható, ráadásul kompatibilis az összes létező terítékrendező programmal. A Diameter PRO minden Victor Thermal Dynamics iCNC™ XT vezérlőn megtalálható. Az Ultra-Cut® rendszerrel egyetlen gombnyomásra kiváló minőségű furatok készíthetők, optimális beállításokkal. A beépített ívhossz-kontroll zökkenőmentesen dolgozik együtt a hajtásrendszerrel, így minden esetben tökéletes furatok készülnek.

Más CNC vezérlővel rendelkező Victor Thermal Dynamics High Precision rendszereken is használható a Diameter PRO technológia. A paraméterek adatbázisa bármilyen rendszerre telepíthető, így bármelyik géppel elérhető a plazmaív precíz szabályozása, pont ahogy az iCNC XT használata esetén.

További információ

A Victor Technologies oldalán.

Megosztás
[
    ]