Nyerjen utazást a fémmegmunkálás világába

EMO HannoverMinden szeptemberben eljön az EMO ideje. Az összes országból özönlenek a gyártási szakértők a világ legnagyobb fémmegmunkálási szakvásárára. Azok a szakemberek, akik szeretik a fejtörőket és idén augusztus 16-ig helyes megoldást küldenek be a kitűzött kérdésekre, ingyen léphetnek be a kiállításra.

A kvíz kérdések a CNC-Arena és cnczone honlapokon találhatóak. Némi háttértudással, valamint keresési ismerettel nem nehéz válaszolni rájuk. A fődíj ingyenes repülőjegy és belépőjegy a hannoveri EMO-ra, három éjszaka szállás hotelben, valamint VIP ellátás, amit a nyertes nem fog egyhamar elfelejteni. Ezen felül számos értékes nyeremény vár a helyes megfejtőkre.

Az EMO Hannoverben 2013. szeptember 16-tól 21-ig fog tartani. A legnagyobb fémmegmunkáló kiállítás idei mottója „intelligencia a termelésben”. „A termelési szektor legfontosabb eseménye a gyártási szakemberek számára.” mondta Dr. Wilfred Schäfer, az EMO-t szervező VDW (Német Szerszámgépgyártók Egyesülete) ügyvezető igazgatója Frankfurtban. „Célunk, hogy két gyártástechnológiai online oldal, a cnczone, és a CNC-Arena látogatóinak lehetőséget adjunk, hogy belépőt nyerjenek erre a neves eseményre”, tette hozzá Schäfer.

Hannoverben idén 39 különböző országból több mint 2000 gyártó fog kiállítóként részt venni a gyártástechnológia különböző területeiről. A nemzetközi szerszámgépipar összes nagy cége ott lesz. Az ipar minden területéről számítanak érdeklődőkre, többek között az autóipar és beszállítóik, a gép gyártók, a repülőipar, orvosi technológiák és a villamosipari cégek képviselőire, de a sor természetesen nem teljes. Az előző kiállításra, 2011-ben 140.000 vevő érdeklődő látogatott ki 100-nál is több országból.

Nem csak a kiállítók fognak látványos fejlesztéseket felvonultatni a modern ipari termeléshez. Érdekes kiegészítő programok lesznek az intelligens termeléssel és a repülőgép ipari technikákkal kapcsolatban is, valamint az EMO a kiállítás alatt Indiának is külön figyelmet szentel. Utoljára, de nem utolsó sorban a világ legnagyobb kiállítási központja Hannoverben van, mely a kortárs építészet egyik remeke, mindenképp megéri megnézni.