GALIKA eladó gépek raktárról

GALIKA logo

A GALIKA Szerszámgépek Kft. most kiváló szállítói konstrukcióban kínálja
3 berendezését, amelyek a törökbálinti bemutatótermünkben találhatóak!

Ajánlatért és bővebb információért keresse:

Szabó Gábor
Tel.: +36 30 824 9131
e-mail: g.szabo@galika.hu

GF AgieCharmilles CUT 200P huzalos szikraforgácsoló

GF AgieCharmilles CUT 200P

GF AgieCharmilles CUT 200P

A CUT 200 P huzalos szikraforgácsoló gép a legújabb generációhoz tartozó generátorral rendelkezik, amely egyedülálló alapkoncepciója újszerű formával rendelkező szikrákat hoz létre. Ez a digitális generátor mind a mai napig egyedülálló, és univerzális megmunkálási lehetőségei verhetetlenek. A nagy teljesítményű generátornak köszönhetően ipari felhasználási körülmények között 400 mm2/perc feletti vágási teljesítmények érhetők el.. Econotec- technológia a nagy sebességhez alacsony költségek mellett. Napjaink termeléssel szemben támasztott követelményei minden síkon megtakarításokat igényelnek, mindenekelőtt a fogyóeszközöknél.

A gép képességeit az Ön által meghatározott tesztmegmunkálással bizonyítjuk!

A CUT 200P magyar nyelvű katalógusa itt érhető el

 

GF AgieCharmilles Mikron HEM 600 3-tengelyes CNC megmunkáló központ

GF AgieCharmilles Mikron HEM 600

GF AgieCharmilles Mikron HEM 600

A Mikron HEM 600 egy robosztus, 3-tengelyes CNC megmunkáló központ, amely univerzális felhasználását többek között a Heidenhain TNC 620-as vezérlő biztosítja. A közel 7.000 kg-os gépsúly ebben a gépméretben és árkategóriában egyedülállónak tekinthető. A gép és a főorsó konstrukciónak köszönhetően a HEM 600 megbirkózik az extrém nagyoló megmunkálásokkal is.

Ennél a berendezésnél is állunk rendelkezésére egy tesztmegmunkálás erejéig!

A Mikron HEM600 berendezés katalógusa itt érhető el, adattáblázata itt érhető el

 

 

OGP SmartScope CNC 200 videó és multiszenzoros mérőgép.

OGP SmartScope CNC 200

OGP SmartScope CNC 200

Az OGP csak videó és multiszenzoros mérőgépekből évente több, mint 1600 darabot értékesít. Az eddig 1000 eladott CNC 200-as  a legnépszerűbb optikai mérőgéppé teszi ezt a berendezést. SmartScope® Flash™ CNC a legjobb választás az automatikus általános célú térbeli méréshez.

A gép lévő, kiváló minőségű 12:1 zoom minden egyes nagyításváltozás esetén önkalibráló funkcióval rendelkezik, amely biztosítja a folyamatos és állandó pontosságot a mérések folyamán. Az innovatív szilárdtest megvilágítás, a színes kamera, a Measure-X® mérőszoftver biztosítja minden Flash CNC modell hatékonyságát. A Flash CNC multiszenzoros képességgel rendelkezik és felszerelhető rá mérőtapintó egység, lézerszkenner és mikro-tapintó is. Minden egyes SmartScope Flash CNC gép könnyedén ellátható a 3D-s méréshez alkalmas eszközzel, mint  MeasureMind® 3D multiszenzor szoftver, forgó tengelyek stb.

A szoftver és a mérés folyamata és lehetőségeinek megismerése érdekében tekintse meg személyesen a berendezést!

Az OGP SmartScope CNC 200 katalógusa itt érhető el

www.galika.com