A Lantek új szoftvere áttörő teríték rendező és intelligens integráló képességekkel

lantek_kicsi_2013Lantek, a fémiparban vezető marketing és szoftveres megoldásokat fejlesztő cég kiadta az új 2013-as újításokat tartalmazó szoftver csomagját, mely hatékonyabb megoldást nyújt a lemeztábla optimalizálás, formázás, megmunkálás és cső profil vágás területén tevékenykedők számára. A gyártás tervezésben is segítséget nyújt az egyszerű adatkezeléstől a legösszetettebb vezérlésekig.

A Lantek termékei és szolgáltatásai bármely anyagtípusú lemez vágási és formázási feladataihoz alkalmazhatók. A cég egyik megkülönböztető tulajdonsága, hogy megoldásai univerzálisak és bármely szerszámgépnél, illetve bármely cég rendszerén alkalmazhatók.

Két újdonság emelkedik ki a 2013-as sorozatból, az új tábla elrendezés és az intelligens beágyazó mechanizmus.

A CAD/CAM szoftver 2013-as verziójában az elrendezésszámítás ereje és gyorsasága jelenti az egyik fő erősséget. A ThinkingMetal elnevezésű, mesterséges intelligencián alapuló technológiai fejlesztés erőteljes algoritmusokat és matematikai morfológiai stratégiákat alkalmaz, melyek kisebb hibaszázalékot és érezhetően kevesebb hulladékot eredményeznek lemezalkatrészek alakítása esetén, a gyártási idő csökkentése mellett.

Optimalizált munka környezet és teljes kapcsolódás

Az acél profilok előállításánál és az elő-gyártmányok készítésénél használt Flex3d is számos fejlesztéssel gazdagodott. Az új verzió optimalizált munka környezetet tartalmaz és bármely, piacon kapható CAD és BIM szoftverrel kommunikál.

A Lantek Flex3d teljesen újjáépített megmunkáló motort, elrendezés szimulációt és revolver fej kezelést tartalmaz. Megoldásai emellett az öttengelyes megmunkálási technológiák előfutárai, hiszen lehetőséget nyújtanak a vágó vektorok módosítására, a vízvágó gépek sebességének csökkentésére sarkok esetén, valamint technológiai táblák gépszíntű finomhangolására.

Bármely rendszerrel való kapcsolódás és az integráció növekedése

A legújabb verzió tartalmazza az új ’Replica’ beágyazó technológiát, mely további lemezmegmunkáló gyártáskezelő rendszerekkel való kapcsolódási beállításokkal, tervezési és gyártási folyamatokkal bővült, tovább növelve ezen rendszerek kapacitásait.

Továbbfejlesztett érintőképernyős kezelőfelület

Ebben a verzióban az adatfeldolgozó folyamatokat is tovább optimalizálta a Lantek. Egy új, könnyen használható érintőképernyő kezelőfelülettel gazdagodott a Lantek Wos ellenőrző és vezérlő rendszer is, mely rugalmasabb és jobban illeszkedik a felhasználók igényeihez. Az eszköz továbbá interaktív kommunikációt biztosít az iroda és a műhely között.

További információ

www.lanteksms.com