Salvagnini a Mach-Tech 2013 kiállításon

MACH-TECH 2013 Nemzetközi gépgyártás-technológiai és hegesztéstechnikai szakkiállításon a Salvagnini is önálló standdal vett részt, ahol a kilátogatóknak lehetőségük volt megismerni és megérteni a lemezmegmunkálás sokrétű lehetőségeit, a Salvagnini legújabb generációs fiber lézer gépén keresztül.

 

 

Az L3-sal a Salvagnini a magas szintű vágási teljesítményt garantál a vevői igényeknek megfelelően: a fóliázott rozsdamentes lemezek, vagy akár 4kW-os lézerforrásnak köszönhetően. Az eltérő hullámhossznak köszönhetően a nagy reflektivitású anyagok is könnyedén vághatók úgy, mint a nagy tisztaságú alumínium, réz, bronz vagy a speciális bevonatos anyagok. A repülőoptikás vágófej mozgatás és az extrém merev vázszerkezet biztosítja a létező leggyorsabb és legpontosabb pozicionálást és vágást.

A gép paramétereiről ITT tudhatnak meg többet, a gépen végzett megmunkálást bemutató videót pedig ebben a cikkben találhatják.

A lézervágó gép mellett a kilátogatók a Costa Levigatrici sorjázó és polírozó gépét is megtekinthette, melyről az EuroBlech alkalmával már beszámoltunk.

 

További információ

Horváth Miklós
Country Manager
telefon: 0630/389-4054
e-mail: miklos.horvath@salvagninigroup.com
web: www.shmconsulting.hu

A Salvagnini honlapja: www.salvagninigroup.com
http://www.youtube.com/salvagninichannel