Újdonságok

Egyfúvókás easyFILL EH 4010 a Meusburgertől

A Meusburger kibővítette termékpalettáját a speciális alkalmazásokhoz használható egyfúvókás easyFILL EH 4010 készülékkel. Az új terméket az egyfúvókás smartFILL EH 4000 költséghatékony alternatívájaként fejlesztették ki: két áramlási csatorna-átmérőben és négy féle hosszúságban kapható.

Több mint 500 millió forint értékű fejlesztés a Váradi Metal Kft-nél

A Széchenyi Terv Plusz program keretében benyújtott pályázata révén elnyert 406,5 millió forintos, feltételesen vissza nem térítendő európai uniós támogatásból modernizálta működését és végezett versenyképességet javító fejlesztéseket a Váradi Metal Kft. A dunaföldvári székhelyű vállalkozás eszközbeszerzés, infrastrukturális- és ingatlanberuházás, képzések, tanácsadás, valamint megújuló energiaforrást hasznosító technológiák céljából valósította meg projektjét.

Új szerszámtartót mutat be a Horn

Több mint 25 ezer sztenderd termékének köszönhetően a Horn széleskörű szerszámportfólióval büszkélkedhet, melyben számtalan, különböző szerszámtípus fellelhető. Ezek egyike a 224-es beszúró-rendszer, amihez többféle szerszámtartó-rendszer tartozik.

Szerszám- és Befogástechnika