ORGATEX® termékek a korszerű vállalatirányításhoz

OGRATEX KANBANAz ORGATEX® német tulajdonú nemzetközi vállalat, mely innovatív és hatékony vizuális kommunikációhoz, vizuális managementhez és anyagáramlás managementhez kapcsolódó termékeket gyárt olyan gyártó- és szolgáltató szervezeteknek, akik a LEAN elvek és folyamatok alkalmazását követik az ipar, a logisztika és az adminisztráció területein. Legtöbb terméküket, a világ vezető ipari vállalataival közösen fejlesztették ki, valós termelési kihívásaik alapján.

Az ORGATEX® ma már több mint 10.000 vállalatnak nyújt támogatást a LEAN folyamatok bevezetésénél és optimalizációjánál. Piacvezető a Kanban rendszerek és hosszú élettartamú jelölők változatos, egyedi megoldásainak kínálatában. A termékek széles köre biztosítja hogy a megrendelők megtalálják a számukra megfelelő eszközöket a LEAN managementhez és 5S-hez kapcsolódó jelölési feladataikhoz. A termékekre jellemző a sokoldalú variálhatóság. Minden termék többféle színben, méretben és rögzítési lehetőséggel kapható.

Főbb eszközök és területek a padlójelölők, láda, doboz és lokáció jelölők, anyagáramlás eszközei, kanban táblák és információs táblák.

A követő kártyák biztonságos és egyúttal jól látható tárolását szolgálják az kanban táblák és tartóik, melyek széles választékban érhetők el. A rögzítés helyétől és módjától függetlenül számos opció és tartozék közül választhatnak az érdeklődők.

orgatex 5sAz 5S filozófia bevezetését fontolgatók is megtalálhatják a szükséges eszközöket a rendszer kiépítéséhez, mint a különböző padlójelölő elemeket, felfüggeszthető táblákat. A padlójelölők ellenállnak a mindennap jelentkező igénybevételeknek, például a targoncás anyagmozgatás okozta kopásnak és a takarítógépnek. A táblás jelölésekkel könnyen átláthatóvá válnak a bonyolult rendszerek is, az alapanyagok gyorsan megtalálhatóak, azonosításuk egyértelmű.

Az anyagmozgatás, illetve a FIFO (First in First out) rendszerű anyagellátáshoz is kínálnak eszközöket, mint a “milk run” kocsik, megállók, és komplett FIFO állomások.

További információ

Az ORGATEX® magyarországi képviselete:

Leonardo Group Kft.
Távirda utca 2/A
8000 Székesfehérvár
e-mail: info@leonardo-group.hu