OMAX, az abrazív vízvágó rendszerek vezető gyártója

Az 1993-ban alapított OMAX csúcstechnológiás, ipari környezetbe szánt abrazív vízvágó rendszerek fejlesztésével és gyártásával foglakozik. A cég OMAX és MAXIEM sorozata is az abrazív vízvágás termelékenységi előnyére alapoz, amivel több területet is forradalmasított, beleértve a repülőgépipari alkatrészek és a különféle fogyasztási cikkek gyártását.

Kialakítás és technológia

Minden OMAX és MAXIEM abrazív vízvágó a cég könnyű használhatóság, egyszerű karbantarthatóság és nyereséges üzemeltethetőség melletti elkötelezettségét tükrözi. Egy meglévő DXF rajz vagy CAD fájl segítségével a felhasználók készre munkált alkatrészeket állíthatnak elő néhány perc leforgása alatt. Az alkatrészek alapanyaga széles skálán mozoghat, beleértve a fémeket, a műanyagokat, az üveget, a kerámiákat és a kompozitokat. Az elmúlt 17 év során megszerezett tapasztalatát felhasználva a cég a közelmúltban megalkotta az Intelli-TRAX egyedi lineáris hajtás rendszert, amit céltudatosan az abrazív vízvágási környezet igényeihez fejlesztettek ki. A hozzá tartozó Intelli-MAX szoftver csomag ezen felül automatizálja a legtöbb programozási és szerszámozási folyamatot az első, valóban párbeszéd alapú kezelői felületen keresztül.

Portfóliójuk legfrissebb terméke az új MAXIEM sorozat, amely ipari mérföldkőként egy kiemelkedően termelékeny megoldást kínál elérhető áron.

Az OMAX gyárépülete

Az OMAX gyárépülete

Az OMAX szerszámgépek fontos jellemzője, hogy az összetevőket, kezdve a vízpumpával és a fúvókával, az asztalon és a vezérlő elektronikán keresztül, egészen a vezérlő szoftverig mindent az OMAX saját maga tervez és gyárt. Ebből adódik, hogy az OMAX a direkt hajtású szivattyúk területén is vezető gyártónak számít. A cég a közelmúltban mutatta be harmadik generációs szivattyú technológiáját. Termékeiket továbbá a saját gyártósoraikba is beépítik, így első kézből szerezhetnek tapasztalatot, és felkészülhetnek a jövő technológiai kihívásainak leküzdésére.

Elérhetőség és karbantartás

Az OMAX és MAXIEM abrazív vízvágó rendszerek a világ több mint 40 országában megtalálhatók, és cégek széles skálájának termelékenységét növelik nap mint nap. A cég magasan képzett értékesítői és technikusai készségesen állnak az ügyfelek rendelkezésére, akik akár telefonon, e-mailen vagy faxon keresztül is kérhetnek támogatást. Az ügyfelek rendelkezésére áll továbbá az OMAX Interactive Reference súgó is, ami az Intelli-MAX szoftver és az alkatrészgyártás folyamatáról is rengeteg, képekkel illusztrált információt tartalmaz.

A siker titka

A fejlesztésekbe történő folyamatos befektetésnek köszönhető, hogy a cég mind a mai napig meg tudta őrizni vezető pozícióját az iparban. Technológiai vívmányaik között szerepel:

  • Az első szabadalmaztatott PC alapú vezérlő az iparágban
  • Hatékony direkt hajtású szivattyú technológia
  • Szabadalmazás alatt álló Intelli-TRAX lineáris hajtás rendszer
  • Precíz Tilt-A-Jet automatikus kúp kompenzáló rendszer
  • Egyedi A-Jet technológia felület követéssel, egyenetlen felületű alapanyagok vágásához

 

OMAX oktatóterem

OMAX oktatóterem

Egy világszínvonalú csapat összekovácsolása

Az abrazív vízvágás úttörőinek számító Dr. John Cheung és Dr. John Olsen egy csapat vezető kutatót és a terület szakértőit hívta össze az OMAX megalapításakor. Az olyan áttöréseken keresztül, mint a szabadalmaztatott párbeszéd alapú programozási felület, az OMAX és a MAXIEM abrazív vízvágók folyamatosan fejlődnek, hogy ki tudják elégíteni a felhasználók mindenkori igényeit. Az OMAX mérnökei napi szinten tartanak megbeszéléseket az új kihívásokról és a technológiák továbbfejlesztéséről, hogy a cég vízvágó rendszereinek képességeit még tovább szélesíthessék.

Az OMAX vízvágókat az iparágak széles körében használják sikeresen nap mint nap:

  • Repülőgépipar
  • Építőipar
  • Oktatás
  • Energiaipar
  • Élelmiszer feldolgozás
  • Egészségügyi ipar

További információ

Az OMAX hivatalos oldalán.

Kapcsolat:

Keserű Lóránt
Regionális értékesítési vezető
E-mail: lorant.keseru@omax.com
Tel: +36-70-606-1616

Megosztás
[
    ]