Geometriai formát öltve

Új irodába költözött, így ezentúl a II. kerületben fekvő, impozáns épületében lehet megtalálni a 15 éves GraphIT Kft-t. Az újonnan épített, modern formatervezésű és környezetbarát megoldásokkal kialakított épületben az irodák mellett oktatótermek is helyet kaptak, ezentúl a képzésekre érkezők is élvezhetik az új környezet nyújtotta előnyöket.

Az irodaházat emeletmagasságú, sakktáblaszerűen ki- és beugró felületek teszik jellegzetessé. A homlokzaton található korongminta szitázott üvegen jelenik meg. Az irodahelyiségek a külső falakra tolódtak, míg a belsőben egy ötszintes átrium zárja le az épületet.

GraphIT

Graphit iroda

Új cím: 1027 Budapest, Medve u. 17.

nemzetközi építészeti sikert is elért irodaház egésze üvegborítású. Folyamatosan áramlik be a természetes fény, a világításhoz kevesebb elektromos áramra van szükség, így az épületben tartózkodóknak természetközelibb érzést nyújt. Az alábbi linken az ArchDaily nemzetközi építészeti magazinban megjelent cikkből további információk is olvashatók az épületről, illetve az épület terveit készítő 3h építészirodáról.

http://www.archdaily.com/375173/vibrant-geometry-3h-architecture-ltd/

 –

További információ:

graphIT Kft. honlapja

A 3h építésziroda honlapja

Megosztás
[
    ]