DMG/Mori Seiki Mach-Tech 2013 előzetes

A korábbi évekhez híven a DMG/Mori Seiki idén is egy több száz négyzetméteres standon állította ki szerszámgépeit. Felhozatalukban hét csúcstechnológiás gépet lehetett – működés közben is – megtekinteni a négynapos rendezvény során. Ezek között megtalálható volt egy NLX 2500Y/700 univerzális eszterga, két univerzális marógép a DMU sorozatból, egy CTX 310 és egy DMC 635V az ecoline sorozatból, egy rendkívül gyors és kompakt MILLTAP 700 függőleges megmunkáló központ valamint egy UNO 115 ecoline szerszámbemérő.

Ez utóbbi belépő kategóriás szerszámbemérő azért is érdekes, mivel a kiállítás végén nem a DMG/Mori Seiki, hanem egy szerencsés látogató vihette haza. A kiállítás során ugyanis minden érdeklődőnek lehetősége volt a DMG/Mori Seiki standján regisztrálnia magát, amivel a neve automatikusan bekerült egy borítékba is. A negyedik napon aztán ezekből kerültek ki a szerencsés nyertesek. A sorsolás alkalmával a fent említett UNO 115 ecoline szerszámbemérő mellett 1 darab szerviz csomag vagy 1 darab Siemens/Heidenhain oktatócsomag és 3 darab Apple iPad táblagép is új gazdára talált.

Standjukon mi is sok időt eltöltöttünk, hogy a következőkben érkező videós gépbemutatóinkon keresztül minél jobban át tudjuk adni az ott látottakat. Addig is itt egy kis ízelítő, hogy mire is lehet majd számítani.

További információ:

Bővebb információkért forduljon bizalommal a DMG/Mori Seiki hivatalos magyarországi képviseletéhez!

Az Ön kapcsolattartója:
Bartha-Biró Barna
Tel: +36 1 371 2450
Fax: +36 1 371 2451
Mobil: +36 30 894 5898
E-Mail: barna.bartha-biro@dmgmoriseiki.com