DMG/Mori Seiki Mach-Tech 2013 előzetes

A korábbi évekhez híven a DMG/Mori Seiki idén is egy több száz négyzetméteres standon állította ki szerszámgépeit. Felhozatalukban hét csúcstechnológiás gépet lehetett – működés közben is – megtekinteni a négynapos rendezvény során. Ezek között megtalálható volt egy NLX 2500Y/700 univerzális eszterga, két univerzális marógép a DMU sorozatból, egy CTX 310 és egy DMC 635V az ecoline sorozatból, egy rendkívül gyors és kompakt MILLTAP 700 függőleges megmunkáló központ valamint egy UNO 115 ecoline szerszámbemérő.

[youtube]q_RnU1kZVqs[/youtube]

Ez utóbbi belépő kategóriás szerszámbemérő azért is érdekes, mivel a kiállítás végén nem a DMG/Mori Seiki, hanem egy szerencsés látogató vihette haza. A kiállítás során ugyanis minden érdeklődőnek lehetősége volt a DMG/Mori Seiki standján regisztrálnia magát, amivel a neve automatikusan bekerült egy borítékba is. A negyedik napon aztán ezekből kerültek ki a szerencsés nyertesek. A sorsolás alkalmával a fent említett UNO 115 ecoline szerszámbemérő mellett 1 darab szerviz csomag vagy 1 darab Siemens/Heidenhain oktatócsomag és 3 darab Apple iPad táblagép is új gazdára talált.

Standjukon mi is sok időt eltöltöttünk, hogy a következőkben érkező videós gépbemutatóinkon keresztül minél jobban át tudjuk adni az ott látottakat. Addig is itt egy kis ízelítő, hogy mire is lehet majd számítani.

További információ:

Bővebb információkért forduljon bizalommal a DMG/Mori Seiki hivatalos magyarországi képviseletéhez!

Az Ön kapcsolattartója:
Bartha-Biró Barna
Tel: +36 1 371 2450
Fax: +36 1 371 2451
Mobil: +36 30 894 5898
E-Mail: barna.bartha-biro@dmgmoriseiki.com