BESTEngineer állásbörze Budapesten, Temesváron és Brassóban

BESTEngineer

BESTEngineer állásbörze lesz idén ősszel Budapesten, melynek helyszíne a Best Western Hotel Hungaria lesz.

A „BESTEngineer – Állásbörze mérnököknek és IT-szpecialistáknak” nagy sikernek örvend. A BestEngineer az a rendezvény, ahol a szakképzett mérnököket kereső cégek találkozhatnak a munkát kereső szakemberekkel. Az állásbörze fő műszaki területei: szoftver és informatika, építész és épületgépészet, energetika, vegyipar, gépészet, automatizálás és mechanika, szállítás és autószerelés, elektro- és elektrotechnika valamint a kutatás. A BESTEngineer lehetőséget kínál a résztvevő cégeknek, hogy több száz jól képzett jelentkezővel kerüljenek kapcsolatba, gyors interjúkat készíthessenek, valamint alkalmat kínál személyes kapcsolatfelvételre, ami egy nagyon fontos tényezője a munkaerő toborzásnak. Továbbá lehetőség adódik önéletrajzok és jelentkezési kérelmek begyűjtésére.

2013. őszén három alkalommal kerül megrendezésre ez a rendezvény, mellyel a szervezők szeretnének lehetőséget nyújtani azoknak a cégeknek akik az országhatárokon túl is tevékenykednek és megfelelő munkaerőt keresnek.

Az állásbörze három helyszíne:

  • 2013 október 11-12. Budapest Best Western Hotel Hungaria
  • 2013. október 18-19. Temesvár Regionális Üzletközpont
  • 2013. november 22-23. Brassó International Trade Center

A rendezvény szervezője az Avanz Management Consulting, mely már két évtizede van jelen a romániai piacon, s már számos nemzetközi kiállítás szervezőjeként bizonyítottak. Állásbörzéink “BESTEngineer – Állásbörze mérnökönek és IT-specialistáknak” márkanév alatt nemzetközi rendezvényekké nőtték ki maguk.