Renishaw újdonságok a Mach-Tech 2013 kiállításon

Renishaw Mach-Tech 2013

A Renishaw tisztelettel meghívja Önt és kollégáit a Mach-Tech 2013 kiállításra, melyen a Renishaw plc kiállítóként vesz részt. A kiállításon az alábbi újdonságokkal találkozhatnak a „A” pavilon 112C2 Renishaw standján.

Renishaw MTP Family

Szerszámgépeken alkalmazott mérőtapintók

Bemutatjuk a legmodernebb rádiós és infra jelátvitellel működő munkadarab és automata szerszámbemérőket. Ötletet, tanácsot adunk a bemérés megtervezéséhez és az érdeklődők számára a bemérést megkönnyítő PC-s szoftver 90 napos próba verzióját adjuk ajándékba.

Bővebb információ

Equator™ – az univerzális idomszer

Új távlatok az automatizált, sorozatban végrehajtott méretellenőrzésben. Az új Renishaw Equator egy olyan univerzális mérőeszköz, amely kiváltja az eddig ismert egyedi mérési megoldásokat és sokféle darab  méretellenőrzését teszi lehetővé idomszer módjára. Az Equator percek alatt összeszerelhető és pillanatok alatt átalakítható különböző vagy új alkatrészek méréséhez. Mindez a hagyományos idomszerekkel végzett műveletek idejének tört része alatt.

Bővebb információ

Renishaw QC20-WLézeres kalibráló eszközök és körteszt

A már jól bevált QC20-W Ballbar körteszt és a gépvizsgálatokat teljessé tevő XL-80 lézer interferométer. A gépbeállításban jártas partnerünk segítségével élőben mutatjuk be a lézeres kalibráló rendszert (XL-80) és a már jól bevált QC20-W vezeték nélküli körtesztet. Választ adunk a beállítás módjára és megmutatjuk, miként válik mérhetővé és tervezhetővé a beállítással elérhető javulás. Keressen minket, hogy megbeszéljük az Önnél végzett  állapot felmérés lehetőségét.

Bővebb információ

 

Renishaw AM250 & AM125Fém alkatrészek gyártása közvetlenül CAD modell alapján

Először mutatjuk be Magyarországon a lézer szinterezési eljárást. Azt a technológiát, mely izgalomban tartja az új gyártási eljárásokra fogékony felhasználókat. Megmutatjuk, hogyan lehet lézersugár segítségével CAD modell alapján fémporból anyagában tömör, felépítését tekintve bonyolult, összetett alkatrészt “nyomtatni”.

Bővebb információ

 

 

A rendezvényre itt regisztrálhat
A sikeres regisztrációt követően e-mailben kap egy PDF dokumentumot, amely egyúttal a belépőjegy, rajta a belépéshez szükséges vonalkóddal.
Kérjük, hogy a dokumentumot nyomtassa ki, és hozza magával a kiállításra, amellyel a pénztárban való sorban állás nélkül, azonnal beléphet a kiállítási területre.

További információ

Renishaw plc angol nyelvű honlapján