Quick Start oktató csomagok a Vericut-hoz

"A Vericut használata igen egyszerű"

“A Vericut használata igen egyszerű”

A CGTech új oktató csomagokat tett közzé a honlapján Quick Start néven. Az ügyfelek számára ingyenesen elérhető csomagok célja, hogy segítségükkel az új felhasználók gyorsan és egyszerűen elsajátíthassák a Vericut szimulációk futtatásának alapjait. A Vericut CAM interfészeinek megfelelően csoportosított oktató anyagok egyaránt tartalmaznak magyarázó videókat, dokumentációkat, példa fájlokat és a felhasználóknak szánt feladatokat is.

“A Vericut használata igen egyszerű, és a legtöbb felhasználó nagyon gyorsan képes elsajátítani a használatát.” – jelentette ki Bill Hasenjaeger, a CGTecg termék értékesítési menedzsere. “Ugyanakkor tisztában vagyunk vele, hogy vannak olyan felhasználók, akik nem kapnak oktatást közvetlenül a CGTech technikusaitól. A Quick Start csomagok ebben az esetben kínálhatnak
alternatív megoldást, mivel ez egy olyan oktatóanyag, ami bármikor, bárki számára kényelmesen elérhető.”

Jelenleg a következő CAM interfészeket használó ügyfelek számára érhetők el oktató csomagok: CATIA V5 – Dassault Systems, NX CAM – Siemens PLM Software, Creo Parametric – PTC, Mastercam – CNC Software, hyperMILL – Open Mind, Edgecam – Vero Group. Ezeken felül a következő szoftverekhez tartozó csomagok is hamarosan elérhetők lesznek: GibbsCAM – Cimatron, ESPRIT – DP Technology, PowerMILL – Delcam, Surfcam – Vero Group.

Minden Quick Start csomag azonos módon épül fel. A felhasználó először megtanulja, hogyan tud az általa használt CAD/CAM rendszerből adatokat átadni a Vericut számára, majd ezt követi a szimulációs folyamat elsajátítása. Végül, az eredmények kiértékelése után a felhasználó megismerkedhet Vericut dokumentációk létrehozásának lépéseivel.

A Quick Start csomagok a CGTech hivatalos oldalán keresztül igényelhetők.

forrás: cgtech.com

További információ:

A Vericut hazai forgalmazója a PANNONCAD Kft.