A GALIKA Szerszámgépek Kft a MACH-TECHEN

A GALIKA Szerszámgépek Kft. ismét részt vesz a 2013. május 28-31. között megrendezésre kerülő budapesti MACH-TECH kiállításon. Cégünk az A pavilon 107/E standon lesz megtalálható, 8 kiállított géppel. Ingyenes belépő a g.szabo@galika.hu e-mailen igényelhető.

 

GALIKA finanszírozás – THM 3,9%

A GALIKA most különösen jó lehetőséget kínál Önnek új szerszámgép beszerzésére stratégiai finanszírozó partnere az SG Eszközfinanszírozás jóvoltából. A konstrukcióban a GF AgieCharmilles szikraforgácsoló berendezései és MIKRON megmunkáló központjai érhetőek el. A zárt végű pénzügyi lízing futamideje 48 hónap, kezdőrészlet 15%, kamatozás: EUR fix. THM 3,9%. Példaként egy 100.000 EUR értékű berendezés esetén a törlesztő részlet 11 EUR / üzemóra (havi egy műszakos,176 órás munkarendre számítva).

Az akció időtartama: 2013.05.28-2013.06.30. Bővebb tájékoztatásért keressen minket!

Kapcsolattartó: Szabó Gábor, g.szabo@galika.hu , +36 30 824 9131

 

Kiállított gépeink

TRAUB TNL 32 hosszeszterga, STUDER S33 palást- és furatköszörű, GF AgieCharmilles CUT 200P huzalos szikraforgácsoló és Mikron HEM600 CNC megmunkáló központ, OGP Flash CNC200 optikai mérőgép, OGP SNAP szupergyors digitális mérőgép, BLOHM ORBIT 25 sík- és profilköszörű, Millutensil BV26 formapróbázó prés.

 

GF AgieCharmilles CUT 200P huzalos szikraforgácsoló.

A gép kiállítási ára 129.000 EUR

 

CUT200PA CUT 200 P huzalos szikraforgácsoló gép a legújabb generációhoz tartozó generátorral rendelkezik. A generátor egyedülálló alapkoncepciója újszerű formával rendelkező szikrákat hoz létre. Ez a digitális generátor mind a mai napig egyedülálló, és univerzális megmunkálási lehetőségei verhetetlenek. A nagy teljesítményű generátornak köszönhetően ipari felhasználási körülmények között 400 mm2/perc feletti vágási teljesítmények érhetők el.. Econotec- technológia a nagy sebességhez alacsony költségek mellett. Napjaink termeléssel szemben támasztott követelményei minden síkon megtakarításokat igényelnek, mindenekelőtt a fogyóeszközöknél.

 

 

 

GF AgieCharmilles Mikron HEM 600 3-tengelyes CNC megmunkáló központ.

A gép kiállítási ára 71.000 EUR

 

 

Mikron HEM 600 A Mikron HEM 600 egy robosztus, 3-tengelyes CNC megmunkáló központ, amely univerzális felhasználását többek között a Heidenhain TNC 620-as vezérlő biztosítja. A közel 7.000 kg-os gépsúly ebben a gépméretben és árkategóriában egyedülállónak tekinthető. A gép és a főorsó konstrukciónak köszönhetően a HEM 600 megbirkózik az extrém nagyoló megmunkálásokkal is, amelyet a kiállításon be is mutatunk Önöknek.

 

 

 

 

 

OGP CNC 200 optikai mérőgép.

A gép kiállítási ára 34.000 EUR

 

OGP CNC 200 A több mint 1000 eladott berendezés a legnépszerűbb optikai mérőgéppé teszi a CNC 200-as gépet. Standunkon mérés közben megtekintheti a gépet.

OGP SNAP- teljes funkcióval rendelkező digitális mérőgép

OGP SNAPSNAP-el komplex méréseket végezhet könnyen és pontosan. Csak behelyezi be a munkadarabot az asztalra, kiválasztja a programot és nyom egy start gombot. A mérés gyorsasága egyedülálló. A mérési határ 78 mm, 50 nanométeres felbontás. A rendszer automatikusan felismeri a munkadarab helyzetét így az bármilyen helyzetbe felhelyezhetjük az asztalra. A gép 2 dimenziós (X,Y) mérésre alkalmas.

 

TRAUB TNL 32 – a swiss type hosszeszterga és revolverautomata előnyeivel

 

TRAUB TNL 32 32mm-es áteresztésű esztergagép, mely egyesíti a swiss type hosszesztergák és a normál revolverautomaták előnyeit. Hosszeszterga és normál rúdeszterga üzemmód közötti váltás a forgó vezető ki-, illetve beszerelésével 15 perc alatt elvégezhető. Főbb jellemzői: 7 lineáris tengely, egyidejű megmunkálás 3 szerszámmal, max. 64 szerszám a munkatérben, melyből 60 lehet meghajtott.

tnl32-0020-ZA berendezést munka közben tekintheti meg a az A pavilon 107/E GALIKA standon

 

BLOHM ORBIT 25 – sík- és profilköszörű

 

 

BLOHM ORBIT 25 Az ORBIT gépcsalád 3 méretben érhető el, a kiállításon a legkisebb 25-ös típus lesz megtekinthető, köszörülési tartománya 200×500 mm. Amennyiben univerzális gépet keres az egyedi alkatrészgyártáshoz és a kis sorozatok gyártásához, akkor az ORBIT 25 jó választás. A gép újonnan fejlesztett (EasySlide) kopásálló, hidromechanikus csúszó vezetékekkel van szerelve. A CNC gépvezérlés a bevált SIEMENS 840D solution line és a BLOHM JUNG által a szerszám- és formagyártás részére kifejlesztett programozási környezet kombinációja. A gyakorlathoz illeszkedő szoftveres kiegészítők biztosítják a termelékenység növelését.

 

 

Millutensil BV26 – formapróbázó prés

 

 

Millutensil BV26A BV tusírozó prés ideális megoldás a kisméretű (hőre lágyuló, fröccsöntő, hőre keményedő, gumi és stancolók) formák összeszerelésére, javítására, ellenőrzésére. Az alsó befogó asztal mérete nagy, menetes furatokkal rendelkezik. Az asztal hidraulikus úton kitolható és visszahúzható, az alapvázon golyós csapágyakon csúszik. A formák rögzítése az asztalon kényelmes, a munkavégzés könnyű. A felső, 4 függőleges vezető oszlopon csúszó, függőlegesen mozgatott asztal manuálisan egy áttételen keresztül 360°-kal elfordítható, így a szerszám felső része a munkavégzéshez megfelelő helyzetbe pozícionálható.

 

 

 

 

 

 

 

KÉPVISELT PARTNEREINK

 

galika_partnerek