Újdonságok az IPAR NAPJÁRÓL

ÚJDONSÁGOK az IPAR NAPJAI-n:

Kiállítóink töretlen bizalommal küldik a jelentkezéseket a két kiállításra, a gyártástechnológiai, hegesztéstechnikai és ipari automatizálási iparágból közel 230 cég jelezte részvételi szándékát, így a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont „A” és „G” pavilonjai teljes nagyságukban megtelnek élettel 2013. május 28-31. között. A bejelentkezett vállalatok nemcsak nagy területtel, hagyományos gépekkel, eszközökkel, szolgáltatásokkal várják a látogatókat, partnereket, hanem számos újdonságot is felvonultatnak majd, hogy a szakmai érdeklődők figyelmét felkeltsék.

[youtube]pxLGAAhvhzg[/youtube]

A Böllhoff Kft. például saját fejlesztésű HEILICOIL® plus menetjavító betéteket mutat be, a Comforth Kft. megmutatja, hogy lehet automatizálási hálózatot optimalizálni Moxa PROFINET switchekkel. A cég az elmúlt évben az egyedi célgépek és gyártósorok készítése mellett, a gyártásközi ellenőrzés technológiák továbbfejlesztését tűzte ki célul, ennek eredményeként, a széles körű megrendelői, speciális igények magas szintű kiszolgálására létrehoztak egy automata vizuális fejlesztő és tesztállomást (MEVIR-01).

A FlexLink, folytatva termékpalettájának megújítását, idén az X65 mm-es rendszert mutatja be. A korábbi ugyanilyen szélességű konvejor rendszerhez képest az X65 esetében a terhelhetőség kétszeresére nőtt, a maximális sebesség megduplázódott, a zajszint jelentősen csökkent, a rendszer élettartama jelentősen megnövekedett.

A Froweld Kft. a Fronius hegesztőgép gyártó cég által az iparban régóta bevezetett és közkedvelt TransPuls Synergic sorozat legújabb modelljével jelentkezik. A berendezést tipikusan az acélszerkezet gyártók igényeinek maximális kielégítésére tervezték.

Egyre növekszik az igény a piacon olyan SMT beültető gép iránt, mely sokféle termék -kis sorozatban vagy változó darabszámban való gyártására alkalmas. A Fuji Machine Manufacturing Co. ezeknek az igényeknek figyelembevételével fejlesztette ki az új AIMEIIs flexibilis és bővíthető kapacitású beültetőgépet, mely kiváló megoldás „high-mix low-volume” SMT felületszerelési munkákhoz.

A Fixturlaser standján az NXA új lézeres tengelybeállító lesz látható, a Gordiusz Alfa bemutatja majd az új Fiber Lasert és az új NIKON Metrology-t, míg a Metrikont Kft. újdonságai 4 csoportba sorolhatók: Kötőelemek Hi-Tech kötésbiztosítása; a Kerb-Konus GmBH német partnerük által gyártott kötőelem menetbetétek; Költségcsökkentő megoldások a Metrikont Kft-től; Az új zalaegerszegi Technológiai Centrum kutatóbázis bemutatása.

Az OEM Automatic Kft. az alábbi innovatív terméket vezeti be a piacra 2013-ban: a Crouzet Automatismes, mint az automatikai vezérlő, érzékelő eszközök vezető gyártója az világszerte már méltán népszerű Millenium 3 mini logikai vezérlőcsaládhoz, melyhez jelenleg is számos bővítőegység, érzékelő és kijelző kapható, ez évtől már 7″-es színes érintőképernyős kijelző is rendelhető, mely önállóan programozható, és több vezérlőt is képes egyszerre kezelni.

A Prémium Szerszámgépszerviz Kft. újdonsága a folyamatintegrált tisztítási technológia, a gyártó új konzerváló berendezés, illetve a zárt burkolattal ellátott készülékek, melyeket most a hazai közönség is megtekinthet a kiállításon a hivatalos magyarországi képviselet standján.

ApplicationZone: Gyakorlati bemutató – az ötlettől a végtermékig nyomon követhető a gyártás folyamata a helyszínen!

2013-ban először, partnerünk, a LeanCenter, segítségével megvalósul az IPAR NAPJAI valódi gyára a G pavilonban! A program meghirdetése óta 11 cég csatlakozott az ApplicationZone-hoz, így elmondhatjuk, hogy a lézertechnológiától, a robottechnikán át a forgácsolásig a gyártás szinte minden területe képviselteti magát.

Az újdonságokról bővebb leírás a kiállítások honlapjain olvasható.

MACH-TECH

Honlapunkon online regisztráció működik, mely a CNC Media portál olvasóinak ingyenes belépést biztosít. Regisztrálni az alábbi linken lehet: www.mach-tech.hu/cncmedia

Kiállítóink és Látogatóink részére weboldalunkon új szolgáltatást indítottunk, melynek segítségével a kiállítás ideje alatt hatékonyabban megszervezhetik munkájukat, eredményesebbé tehetik meglévő és leendő partnereikkel a kapcsolattartást. Az új online Partnertalálkozó funkció lehetőséget biztosít arra, hogy a kiállítás előtt Kiállítóink és Látogatóink is egyeztethessék a rendezvény idejére egymással tervezett találkozók időpontját.

További információ

MACH-TECH és az Industriautomation oldalán.