Salvagnini L3 KinEtic a MACH-TECH-en

Salvagnini L3_2A 2013. május 28-31. között megrendezett MACH-TECH 11. Nemzetközi gépgyártás-technológiai és hegesztéstechnikai szakkikállításon a Salvagnini is önálló standdal lesz jelen, ahol a kilátogatóknak lehetőségük lesz megismerni és megérteni a lemezmegmunkálás sokrétű lehetőségeit, a Salvagnini forradalmian új stancoló és vágóközpontjait, panelhajlítóit és a legújabb generációs fiber lézert. A kiállítás ideje alatt megismerhetik, hogyan lehet fejleszteni a gyártói kapacitást a költségek csökkentése mellett, egyben gyorsítva és finomra hangolva a rendszert az L3-as fiber lézerrel.

Az L3-as lézervágógép egy speciális üvegszálat használ mind a lézernyaláb előállításához, mind annak továbbítására a lézervágó fejbe. Ez több olyan lehetőséget biztosít, mint pl. a bonyolult optikai rendszer vagy a lézergázok mellőzése, egy sokkal kompaktabb gépmérettel társítva. Az egyszerű lézervágó fej kiváló minőségű vágási lehetőségeket biztosít széles anyagvastagsági tartományban. Az eltérő hullámhossznak köszönhetően a nagy reflektivitású anyagok is könnyedén vághatók úgy, mint a nagy tisztaságú alumínium, réz, bronz vagy a speciális bevonatos anyagok. A repülőoptikás vágófej mozgatás és az extrém merev vázszerkezet biztosítja a létező leggyorsabb és legpontosabb pozícionálást és vágást.

Salvagnini L3

Salvagnini L3

Az L3-sal a Salvagnini a magas szintű vágási teljesítményt garantál a vevői igényeknek megfelelően: a fóliázott rozsdamentes lemezek, vagy akár 4kW-os lézerforrásnak köszönhetően.

A Kiss és Társa Kft. telephelyén tartott L3 lézervágógép bemutató nyílt napról ebben a cikkben olvashatnak. A nyílt nap során Kiss Józseffel, a vállalat ügyvezetőjével készített riportunkat ebben a cikkben láthatják. A gép paramétereiről ITT tudhatnak meg többet, a gépen végzett megmunkálást bemutató videót pedig ebben a cikkben találhatják.

Nézze meg a Salvagnini gépeket a Mach-Tech-en a G pavilon 401F standján,
ahol megmutatják, mit is tud az L3-uk!

További információ

Horváth Miklós
Country Manager
telefon: 0630/389-4054
e-mail: miklos.horvath@salvagninigroup.com
web: www.shmconsulting.hu

A Salvagnini honlapja: www.salvagninigroup.com
http://www.youtube.com/salvagninichannel

Megosztás
[
    ]